Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Έκπληξη με την αποστρατεία Μητρόπουλου που κάποιοι συνδέουν με την υπόθεση Λαγούδη

μητροπουλοςΈκπληξη αποτέλεσε η εκπαραθύρωση από την επετηρίδα του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή  Δυτικής Ελλάδας Αδαμάντιου Μητρόπουλου. Πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν ότι δόθηκε μάχη από την ηγεσία για τη διατήρηση του πλην όμως  άλλες οι βουλές της Κουμουνδούρου.
Κατά μία παράξενη σύμπτωση, δύο κορυφαίοι αξιωματικοί που χειρίστηκαν από πολύ κοντά την γνωστή υπόθεση της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη κόπηκαν ή κατ’ άλλους θυσιάστηκαν. Και ο λόγος για τον κ. Μπάκα ως επιθεωρητής Νότιας Ελλάδας και του κ. Μητρόπουλου ως Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας. Ήταν όμως αυτός ο λόγος ως απόδειξη κακής διαχείρισης της υπόθεσης από αστυνομικής πλευράς; Αναμφίβολα όχι. Ο κ. Μπάκας “πλήρωσε” την παραμονή του υπαρχηγού και ο Μητρόπουλος, την τελική επικράτηση υποστράτηγου που εκτελεί καθήκοντα στο λεκανοπέδιο.
Ο δεύτερος που πλήρωσε το μάρμαρο της σκιαμαχιας ήταν ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Ιονίων Νήσων, Γιώργος Τσιρογιάννης, ο οποίος και αυτός σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr υπήρξε θύμα καραμπόλας, ώστε να διασωθεί υποστράτηγος που και αυτός θητεύει στο λεκανοπέδιο.

http://www.bloko.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.