Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η εκσφενδονισμένη φραπεδιά στο δρόμο για Τριχωνίδα

Η εκσφενδονισμένη φραπεδιά  στο δρόμο για  Τριχωνίδα

frape

Σωροί πλαστικών ποτηριών καφέ στην άκρη του δρόμου.

Ανεβαίνοντας την ανηφόρα του Καινούργιου προς Αβόρανη στον επαρχιακό δρόμο Θέρμου-Αγρινίου αντικρίζει κανείς το εξής θέαμα. Η άκρη του δρόμου και συγκεκριμένα ο μικρός χώρος μεταξύ λευκής γραμμής και τέλος ασφάλτου είναι γεμάτος με πλαστικά πλαστικά ποτήρια καφέ (freddo ή φραπέ δεν έχει σημασία) και μπουκάλια. Είναι προφανές ότι πετιούνται από ασυνείδητους διερχόμενους οδηγούς έξω από το παράθυρο. Σε μερικά σημεία σχηματίζουν και …μικρούς λόφους.

Μερικά θέματα είναι καθαρά συνειδησιακά και ξεκινάνε από εμάς τους ίδιους. Όπως και νά χει, το τέρμα γκάζι, η τσιγαριά, η μουσικούλα και όλα τα συναφή δεν πρέπει να συνοδεύονται από “εκσφενδονισμένες φραπεδιές” εκτός χαμηλού παραθύρου. Πόσο μάλλον όταν γεμίζουν τον δρόμο προς το στολίδι της περιοχής του Αγρινίου, την λίμνη Τριχωνίδα, που τελεί μάλιστα υπό περιβαλλοντική προστασία.

frape2 frape3

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    δεν κατεβαινετε και στο στολιδι το (το πελαγος της αιτωλιας)που λεγανε οι πιο παλοι!πηγαινετε να κανετε μια ερευνα στα αμπαρια παναιτωλιου να δειτε εκει πολιτισμο απο τους εκτος τις μειονοτητες που ΠΛΕΟΝ κυκλοφορουν στον τοπο μας…..εκει να δειτε πολιτισμο οι ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.