Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Εξειδικευμένο ιατρείο άκρου ποδός – γόνατος – ώμου από τον ορθοπεδικό – χειρούργο – αθλίατρο Φώτη Τσούκα στο Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου

Εξειδικευμένο ιατρείο άκρου ποδός – γόνατος – ώμου από τον ορθοπεδικό – χειρούργο – αθλίατρο Φώτη Τσούκα στο Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου

στις 17 και 31 ΙανουαρίουΗ Γενική Κλινική Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου, στα πλαίσια της συνεργασίας της με Πανελλαδικά καταξιωμένους, εξειδικευμένους και έμπειρους ιατρούς, ανακοινώνει  ότι στις 17 και 31 Ιανουαρίου 2020, θα λειτουργήσει εξειδικευμένο ιατρείο Άκρου ποδός- Γόνατος – Ώμου από τον Ορθοπαιδικό – Χειρούργο – Αθλίατρο Κο Τσούκα  Φώτη.

Ο Κος Τσούκας με μεγάλη εμπειρία στην ορθοπαιδική χειρουργική είναι Διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής Ελάχιστα Επεμβατικών Τεχνικών (MIS) Ρομποτικής Χειρουργικής.

Ειδικεύεται σε όλο το φάσμα της Ορθοπαιδικής με ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές και χρήση ρομποτικής χειρουργικής, όπου αυτή εφαρμόζεται, εξασφαλίζοντας στους ασθενείς αποτελεσματική φροντίδα και ασφάλεια με ανώδυνη και γρήγορη αποκατάσταση.

Συγκεκριμένα ο Κος Τσούκας ειδικεύεται σε :

  • Αθλητικές κακώσεις
  • Αρθροσκόπηση γόνατος – ώμου
  • Αρθροσκόπηση ποδοκνημικής
  • Παραμορφώσεις άκρου ποδός (κότσι) και πτώση μετατάρσιων
  • Αρθρίτιδα ποδοκνημικής

Από το 2002 εργάζεται στο νοσοκομείο METROPOLITANως επιμελητής Ορθοπαιδικός Χειρούργος ενώ από το 2009 είναι Διευθυντής Ορθοπαιδικός. Παράλληλα, λόγω της μεγάλης εμπειρίας του στο χώρο της ρομποτικής χειρουργικής είναι εκπαιδευτής χειρουργικών επεμβάσεων στον εξωτερικό.

Ο κος Τσούκας θα δέχεται στην Κλινική μας συμπολίτες μας προς εξέταση, αυστηρά κατόπιν ραντεβού,.

Για ραντεβού μπορείτε να απευθύνεστε στο λογιστήριο της Κλινικής (καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής από 10:00-14:00)

Επίσης, στα τηλέφωνα2641047721 – 6977808052(καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής από 09:00-14:00 και 18:00-21:00 )

και μέσω e-mail : ippokrateio.clinic@gmail.com

site : www.ippokrateio.gr

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Θεόδωρος Ζάβρας

    Προσέχετε την ορθογραφία… Δεν είναι κακούργος ο χειρουργός… Ούτε ορθοπαιδικός αλλά το σωστό είναι ορθοπεδικός..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.