Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Εκσυγχρονίστηκε ο δημοτικός φωτισμός σε δρόμους του Αγρινίου (φωτο)

Εκσυγχρονίστηκε ο δημοτικός φωτισμός σε δρόμους του Αγρινίου (φωτο)

Παπαναστασίου: «Φωτίσαμε μια μεγάλη περιοχή της πόλης και οι κάτοικοι, μετά από πολλά χρόνια, βλέπουν ένα αίτημα τους να υλοποιείται”

Ολοκληρώθηκαν τα έργα ηλεκτροφωτισμού στις οδούς Αλεξάνδρου, Πατρώνη, τέρμα Πανεπιστημίου, Κουτσικάκη, Κατ. Χατζάρα, Δελφών  μετά την τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων, την κατασκευή υπόγειου δικτύου ηλεκτροφωτισμού και τοποθέτηση ιστών.

Όπως ενημερώνει με σχετική του ανακοίνωση ο δήμος Αγρινίου, η συγκεκριμένη μελέτη  αφορά την «Αποκατάσταση /Αναβάθμιση δικτύων Ηλεκτροφωτισμού Δήμου  Αγρινίου  & Τοποθέτηση Φωτιστικών  Σωμάτων για την άρση επικινδυνότητας  σε οδούς με υπάρχουσες υποδομές (αγκύρια, φρεάτια κλπ)» και είναι προϋπολογισμού  400.000,00 € με Φ.Π.Α.

Στη μεγαλύτερη παρέμβαση για το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού που έχει γίνει στην πόλη αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου: «Φωτίσαμε μια μεγάλη περιοχή της πόλης και οι κάτοικοι, μετά από πολλά χρόνια, βλέπουν ένα αίτημα τους να υλοποιείται.

Το έργο επιβεβαιώνει τον εκσυγχρονισμό του δημοτικού φωτισμού, όπως τον υπαγορεύουν οι σύγχρονες απαιτήσεις ποιότητας και  ασφάλειας.Πρόκειται για μια παρέμβαση που βελτιώνει κατά πολύ την εικόνα της περιοχής και ενδυναμώνει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, πεζών και οδηγών. Συνεχίζουμε ακούραστα την προσπάθειά μας …», είπε.

Το έργο περιλαμβάνει ακόμη τις οδούς  Πυλλήνης, Αναπαύσεως (Αγ. Κωνσταντίνος), Μακρυγιάννη, Λόντου, Μεγαδέντρου, Ρούμελης, Σεφέρη, Λ.Καραγιάννη (Αγ. Κων/νος), Πατριάρχου Καλλινίκου, Κρυστάλλη, Πυθαγόρα και  Αγ Βασιλείου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

12 Σχόλια

 1. Κ.Σ.

  Ενημερωτικά στην Οδό ΚΑΛΕΡΓΗ απέναντι από. Γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής στο κτίριο που στεγάζεται πλέον το ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ , εδώ και κάτι μήνες είναι καμένες οι Λαμπες . Επίσης μιας και κάνατε τον κόπο να στολίσετε τον δρόμο να σας ενημερώσω ότι τα διακοσμητικά λαμπάκια Δεν ανάβουν όλα. Καλά εσείς δεν περνάτε από την περιοχή ?

 2. Φανούρης

  Κ. Σ. Καλείς το 15194 από σταθερό χωρίς χρέωση.

 3. Κ.Σ.

  Φανούρη τον τελευταίο μήνα έχω καλέσει 4 φορές . Το αποτέλεσμα παραμένει ίδιο. Ίσως το όριο να είναι 60 ημέρες. Θα σου πω του χρόνου.

 4. Anonimos

  Πραγματικα η οδος Καλλεργη ολες σχεδον οι λαμπες ειναι καμενες και τα στολιδια. Μαλον θα ειναι περσινα απο αλλη περιοχη και δεν αναβουν. Οι κατοικοι μαλλον αυτης της περιοχης ειναι Γ κατηγοριας

 5. Φανούρης

  Στη Καλλέργη θα αλλαχτουν με led στο αμέσως επόμενο διάστημα. Το ανακοίνωσε και αυτό ο δήμαρχος. Αυτός που βάζει λάμπες εκεί που πρώτα δεν υπήρχαν. Παριζιάνοι!

 6. Κ.Σ.

  Φανούρη καλημέρα . Στέκομαι στο ακουστικό κάθε πρωί αλλά μάταια . Το τηλέφωνο που έχω αφήσει από την πρώτη στιγμή δεν χτυπάει ….. Φανούρη δουλεύεις για τον Δήμο?

 7. Κ.Σ.

  Δεν μου κάνει κανένας χάρη από την στιγμή που πληρώνω Δημοτικά τέλη. Επίσης το να επιθυμώ τα αυτονόητα δεν θα αναγάγει την αλλαγή μιας λάμπας σε προεκλογική συζήτηση. Και τέλος δεν είμαι Παριζιανος (άλλωστε ούτε εσυ) απλά θέλω να είμαι ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ. ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ για την πόλη μου την οποία θα επισκεφτούν κόσμος τώρα τις γιορτές….

 8. ανωνιμος

  τέτοιο μπάχαλο σε αυτήν την πόλη συναντούμε…
  ίσος να μην φταίει ο δήμαρχος 100% αλλά οι αργόσχολοι που κοιτάνε πότε θα πάει
  ¨12 30 για να την κάνουν με ελαφρά βηματάκια …..Αλλα οι προϊστάμενοι φαίνεται την κάνουν νωρίτερα.

 9. Φανούρης

  Κ.Σ. καλά κάνει και πληρώνεις δημοτικά τέλη και μπράβο σου. Αν όμως θέλεις αυτά να πιάνουν πραγματικά τόπο κι εσύ να εξυπηρετείσαι, μάθε να αναφέρεις τα προβλήματα στις αρμόδιες υπηρεσίες επώνυμα. Όχι τρολάροντας ανώνυμα στο διαδίκτυο.

 10. Κ.Σ.

  Αγαπητέ Φανούρη ……………..(επίθετο δεν βλέπω), άδραξα την ευκαιρία που μου δωθηκε από την χθεσινή ανάρτηση όχι για να σε τρολαρω αλλά για να υποβάλω έστω και με αυτό τον τρόπο το αίτημα μου. Το έκανα γνωρίζοντας ότι μετά την ανάρτηση θα μπείτε να «κόψετε κινηση» και αντιδράσεις . Έχω υποβάλλει το αίτημα μου στην αρμόδια υπηρεσία Ονομαστικά (μπορείς να το καταλάβεις αν το ψάξεις ) και σε συγκεκριμένη ημερομηνία.
  Και ναι, δουλεύεις για τον Δήμο (δεν είναι κακό μην ντρέπεσαι ). Μάθε και εσυ όμως να ξεχωρίζεις τα Τρόλ από την αγανάκτηση .
  Επίσης να σε ενημερώσω πως ημουν είμαι και θα είμαι ψηφοφόρος της δημοτικής παράταξης που τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να αλλάξει πολλά κακώς κείμενα, ελπίζω να αλλάξει και ΕΣΕΝΑ . Προσφέρεις κακές υπηρεσίες στον Δήμαρχο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.