Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Εκσυγχρονίζεται ο ηλεκτροφωτισμός και σε άλλους δρόμους του Αγρινίου

Στη φάση της υλοποίησης εισέρχεται ένα ακόμη σημαντικό έργο που αφορά τον εκσυγχρονισμό του ηλεκτροφωτισμού στο Δήμο Αγρινίου.
Συγκεκριμένα, υπεγράφη η σύμβαση που αφορά την ολοκλήρωση-συμπλήρωση των δικτύων ηλεκτροφωτισμού στις οδούς:Αγ Κωνσταντίνου, Λεωνίδα, Κίμωνος, Γορδίου, Κολοκοτρώνη, Ε. Στάικου, Κ. Βλαχοπούλου, 5η Πάροδος Καμαρούλας & Επαρχιακή Οδός Γουριώτισσας-Ρίγανης.

Το έργο, προϋπολογισμού 200.000 ευρώ, αναμένεται να αναβαθμίσει τις υποδομές και να βελτιώσεις τις συνθήκες ηλεκτροφωτισμού σε μεγάλο τμήμα του Δήμου όπως ανέφερε οΔήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου:«Προχωρά σταδιακά η εγκατάστασηνέου δικτύου στην πόλημε φωτιστικά σώματα χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης.Πρόκειται για ένα έργο το οποίο έρχεται να αντιμετωπίσει τις φθορές λόγω παλαιότητας και να αντιμετωπίσει τις σύγχρονες ανάγκες.Καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια εξασφαλίζουμε πόρους για να υλοποιήσουμε έργα ουσίας. Συγκεκριμένα στα τμήματα των οδών που υπάρχει παλαιό δίκτυο χωρίς φωτιστικά, θα επισκευαστούν τα υπάρχοντα αγκύρια, θα γίνει καθαρισμός των φρεατίων διέλευσης καλωδίων και θα γίνει τοποθέτηση νέων σύγχρονων σωμάτων. Προχωράμε σε ένα σημαντικό έργο για την καθημερινότητα των πολιτών».

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    Καλό θα ήταν ο Δήμος εκτός από το να βάζει φώτα να φροντίσει κ για τα παιδιά κ να επισκευάσει τις παιδικές χαρές ώστε να μην αναγκάζονται οι γονείς να πληρώνουν σε παιδότοπους για να παιΖουν τα παιδάκια έχουν κ αυτά δικαιωμα

  2. Ανώνυμος

    Καλό θα ήταν ο Δήμος πέρα από τον φωτισμό να φροντίσει να επισκευάσει τις παιδικές χαρές να παίζουν τα παιδιά και να μην αναγκάζονται οι γονείς να πληρώνουν στους παιδότοπους από την στιγμή που ο Δήμος μας έχει τόσους χώρους ας τους αξιοποιήσει

  3. Αγρινιωτισα

    Πολύ καλό για το φωτισμό ειδικά στους δρόμους που υπάρχει μόνο…. σκοτάδι. Συμφωνώ ότι πρέπει άμεσα να γίνει συντήρηση των παιδικών χαρών. Αλλά πρέπει να γίνουν και σε άλλες περιοχές εντός Αγρινίου . Και στο πάρκο να γίνει έλεγχος στο έδαφος λακούβες και συρματοβεργες επικίνδυνες για όλους. Όχι ζώα και περιττώματα , να φοβόμαστε να πάμε τά παιδιά μας αμάν πια κάντε κάτι επιτέλους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.