Κυριακή, 16 Μαΐου, 2021

Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Κοινότητας Μεσολογγίου αύριο Πέμπτη

Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Κοινότητας Μεσολογγίου αύριο Πέμπτη

Το συμβούλιο κοινότητας Μεσολογγίου αναμένεται να συνεδριάσει έκτακτα την Πέμπτη 4 Ιουνίου σχετικά με την “Αίτηση της ΟΤΕ Α.Ε. για χορήγηση άδειας εκσκαφής και εγκατάστασης ευκολιών σε οδούς της πόλης του Μεσολογγίου”.

Συγκεκριμένα στη σχετική πρόσκληση αναφέρεται:

“Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Κοινότητας Μεσολογγίου, που θα γίνει την Πέμπτη 4 Ιουνίου και ώρα έναρξης 9.00 π.μ. και λήξης 12.00 π.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα:

Γνωμοδότηση για “Αίτηση της ΟΤΕ Α.Ε. για χορήγηση άδειας εκσκαφής και εγκατάστασης ευκολιών σε οδούς της πόλης του Μεσολογγίου”.

Η συνεδρίαση θα γίνει δια περιφοράς για λόγους επείγοντος. Με την πρόσκληση ο κάθε σύμβουλος θα λάβει την εισήγηση για το εν λόγω θέμα, τα αποτελέσματα της αυτοψίας, καθώς και έντυπο παρατηρήσεων-ψηφοφορίας.

Το έντυπο ψηφοφορίας μπορείτε να το στείλετε στον Γραμματέα του Συμβουλίου Κοινότητας στο email: antrelias@yahoo.gr

Άλλως μπορείτε να το επιδώσετε στο Γραφείο του γραμματέα του Συμβουλίου Κοινότητας, 1ο όροφος Δημαρχείο Μεσολογγίου, στο κτίριο του Ραδιοφωνικού Σταθμού.

Για όποιο τεχνικό θέμα, παρακαλούμε την συνεργασία σας και την υπομονή σας. Για περαιτέρω πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε είτε με τον Γραμματέα 2631360974 είτε με την Πρόεδρο 6978539302″.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.