Κυριακή, Αύγουστος 18, 2019

Έκτακτο συμβούλιο για πάρκο και πανεπιστημιακά τμήματα ζητούν οι παρατάξεις Τραπεζιώτη και Μοσχολιού και οι δύο ανεξάρτητοι

Στις πρόσφατες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου η αντιπολίτευση επίμονα ζητούσε να υπάρξει ενημέρωση για τις εξελίξεις για το πάρκο και τα πανεπιστημιακά τμήματα. Το αίτημα κατατέθηκε και γραπτώς σήμερα. dimotiko-simvoulio-24-11 (9)

Το γεγονός πως στο δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου δεν έχουν συζητηθεί το τελευταίο διάστημα δύο φλέγοντα ζητήματα, το πάρκο και τα πανεπιστημιακά τμήματα, όπως ζητείται από την αντιπολίτευση, «ένωσε» -κατά μία έννοια -τις παρατάξεις του Δημήτρη Τραπεζιώτη και του Παύλου Μοσχολιού καθώς και τους δύο ανεξάρτητους συμβούλους Κώστα Ρόκο και Νίκο Καζαντζή.
Συγκεκριμένα 17 σύμβουλοι, μετά από πρωτοβουλία της παράταξης Τραπεζιώτη, υπέγραψαν αίτημα ώστε τα δύο ζητήματα να συζητηθούν σε έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Το αίτημα κατατέθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα στη γραμματεία του δημοτικού συμβουλίου όπου από κοινού εμφανίστηκαν οι κκ. Τραπεζιώτης, Κορδολαίμης και Ρόκος. Το αίτημα ζητήθηκε να υπογραφεί και από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και το «Ανυπότακτο Αγρίνιο», ωστόσο οι κκ. Τ.Παπανικολάου και Στ. Μερμίγκης αρνήθηκαν.
«Δεν μπορούν τόσο σημαντικά θέματα να μένουν εκτός Δημοτικού Συμβουλίου και να ενημερωνόμαστε από τα site. Πρέπει να συζητηθούν ή έστω να γίνει κάποια ενημέρωση στο Δημοτικό Συμβούλιο», υπογράμμισε στο agrinionews.gr o Δ.Τραπεζιώτης.
Σύμφωνα λοιπόν με τον κανονισμό εντός έξι ημερών οι παρατάξεις θα λάβουν την πρόσκληση για την έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.