Τρίτη, 9 Μαρτίου, 2021

Εκτός Δημοτικής Αρχής Μεσολογγίου και “Δημιουργικής Ανατροπής” ο  Δημήτρης Ράπτης

Εκτός Δημοτικής Αρχής Μεσολογγίου και “Δημιουργικής Ανατροπής” ο  Δημήτρης Ράπτης

«Με αφορμή τις ενέργειες που έλαβαν χώρα την Παρασκευή στην Κοινωφελή Επιχείρηση και προς αποκατάσταση της αλήθειας,  οφείλουμε να κάνουμε γνωστό ότι όλα τα γεγονότα τελούσαν εν γνώσει του Προέδρου κ. Ράπτη Δημήτριου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Μεσολογγίου, με την οποία και γνωστοποιείται ότι τίθεται εκτός Κοινωφελούς μα και εκτός της παράταξης της «Δημιουργικής Ανατροπής» ο Δημήτρης Ράπτης.

Προ ημερών, στις 13 Νοεμβρίου είχε προηγηθεί περιστατικό μεταξύ του κ. Ράπτη και του αντιπροέδρου της Κοινωφελούς κ. Σπανού, μετά από καταγγελία ότι ο δεύτερος εισήλθε το κτήριο της Κοινωφελούς και χωρίς ουδεμία ενημέρωση πήρε σε σακούλες σκουπιδιών τους υπολογιστές της επιχείρησης. Μάλιστα, για το περιστατικό είχε τοποθετηθεί σχετικά και ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ζητώντας την αποπομπή του κ. Σπανού.

Η ανακοίνωση του Δήμου Μεσολογγίου συνεχίζει:

Μάλιστα ήταν αυτοπροσώπως παρών, χωρίς να εκφράσει ουδεμία αντίρρηση. Η μετέπειτα συμπεριφορά του και η δημόσια δήλωσή του δεν έχει καμία εξήγηση και συνάφεια με την πραγματικότητα.

Δυστυχώς παρασυρόμενος από εξωθεσμικούς παράγοντες ή παραγοντίσκους που έχουν ως στόχο μόνο το “ανακάτεμα” και τον αποπροσανατολισμό προέβη σε άστοχες ενέργειες οι οποίες εξέθεσαν την δημοτική αρχή εξυπηρετώντας ιδιοτελή μικροσυμφέροντα τρωκτικών που δεν επιθυμούν την νομιμότητα και την διαφάνεια στην επιχείρηση και που σύντομα θα λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη.

Συνεπώς εξαιτίας των ενεργειών του, οι οποίες απέχουν από τους στόχους της εξυπηρέτησης του δημοσίου λειτουργήματος στη βάση της αλήθειας και της καλής συνεργασίας προς το κοινό καλό, σταμάτα η συνεργασία μαζί του αλλά και τίθεται εκτός της “Δημιουργικής Ανατροπής”.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.