Κυριακή, Ιούνιος 16, 2019

Εκτροπή φορτηγού στην παράκαμψη της Παλαίρου προς Λευκάδα – Άκτιο (φωτο)

Πρωινές ώρες σήμερα  φορτηγό που κινούνταν στο δρόμο-παράκαμψη της Παλαίρου προς Λευκάδα – Άκτιο  εξετράπη της πορείας του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Αναγνώστης του xiromeronews.blogspot.com κατήγγειλε το περιστατικό και τόνισε την επικινδυνότητα του δρόμου, ενώ έστειλε φωτογραφίες οι οποίες και δημοσιεύθηκαν.

Ειδικότερα στο μήνυμά του έγραφε:

«Σας στέλνω πρωινές φώτο από ατύχημα φορτηγού μεταφορών στον δρόμο που περνάει την Λίμνη Βουλκαριά και συνδέει τους επαρχιακούς δρόμους Πάλαιρο Βόνιτσα και Βόνιτσα-Άγιο Νικόλαο! Ο δρόμος αν και ασφαλτοστρώθηκε σε ορισμένα κομμάτια του απο την εταιρεία που ανέλαβε την μεταφορά των ανεμογεννητριών απο Άκτιο στο Περγαντί, συνεχίζει να παραμένει επικίνδυνος, λόγω της στενότητάς του, των καθιζήσεων της ασφάλτου, των στροφών χωρίς καλή οπτική επαφή, που καθιστά την διέλευση των αυτοκινήτων άκρως επικίνδυνη! Εκτός αυτών τα φορτηγά όλων των κατηγοριών που περνούν διότι τους συμφέρει δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο την κίνηση των Ι.Χ».

Στην δημοσίευση του xiromeronews παρατίθενται κάποια ερωτήματα:

-Ποιος είναι υπεύθυνος για την συντήρηση της οδοποιίας;
-Έχει γίνει ποτέ κάποια συζήτηση σε δημοτικό η περιφερειακό συμβούλιο, ανεξάρτητα, με τις παρούσες αρχές;
-Ποιος ο ρόλος του δρόμου;
-Επιτρέπεται να περνούν βαρέα οχήματα και λεωφορεία;

Ο δρόμος αυτός, όπως τονίζει στην ανάρτησή του το blog, είναι ιδιαίτερα σημαντικός καθώς παρακάμπτει ένα εξίσου δύσκολο, ασυντήρητο και επικίνδυνο κομμάτι δρόμου, αυτό της Παλαίρου – Βόνιτσας, για να καταλήξει κάποιος στη Λευκάδα, στο Άκτιο, την Πρέβεζα, την Ηγουμενίτσα, ερχόμενος από Αστακό, Μύτικα, Πάλαιρο και με μεγάλο αριθμό φορτηγών, λόγω των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στις προαναφερθείσες περιοχές.

Μάλιστα το άρθρο καταλήγει αναφέροντας: «Μήπως θα πρέπει να τεθεί ως θέμα σε κάποιο συμβούλιο, να ακουστούν οι απόψεις και σε περίπτωση νομιμοποίησης η μη να ενταχθεί σε κάποια μελέτη για χρηματοδότηση… Δεν πάει άλλο»…

Πηγή: xiromeronews.blogspot.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.