Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

“Ελάχιστη τιμή στους δωρητές”

“Ελάχιστη τιμή στους δωρητές”

PLAKATελέστηκε σήμερα το ετήσιο το ετήσιο μνημόσυνο της ευεργέτιδας Ελένης Τσικνιά στο εκκλησάκι του Αγίου Σπυρίδωνα στο Παλαιό Νοσοκομείο Αγρινίου.
Όπως είχε εξάλλου προγραμματιστεί, μετά το πέρας της θείας λειτουργίας και του μνημοσύνου έλαβαν χώρα τα αποκαλυπτήρια της τιμητικής πλάκας εις μνήμη των δωρητών Σπυρίδωνος και Ελένης Τσικνιά στην κύρια είσοδο του νέου Νοσοκομείου Αγρινίου.
Θυμίζουμε πως  οι Σπύρος και Ελένη Τσικνιά δώρισαν ολόκληρη πτέρυγα στο παλαιό νοσοκομείο και το οικόπεδο για την ανέγερση του νέου. Η Ελένη Τσικνιά απεβίωσε πριν ένα χρόνο, Ιούνιο του 2015, αφήνοντας ολόκληρη την περιουσία της στο Νοσοκομείο.
Στα αποκαλυπτήρια της τιμητικής πλάκας σήμερα παρέστησαν ,μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Αγρινίου Γ.Παπαναστασίου, ο υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ Μιλτιάδης Ζαμπάρας, ο νέος διοικητής του νοσοκομείου Δημήτρης Μιχάλης, μέλη της διοίκησης, του ιατρικού και λοιπού προσωπικού αλλά και ο χαράκτης Απόστολος Κούστας ο οποίος φιλοτέχνησε την πλάκα.
«Πρόκειται για την ελάχιστη τιμή που θα μπορούσε να αποδοθεί στους δωρητές, σε δύο ανθρώπους σεμνούς που ακολουθούσαν μονάχα τη φωνή της ψυχής τους, εξωτερικεύοντας την ιδιαίτερη αγάπη που έτρεφαν για τον τόπο τους. Θα τους θυμόμαστε πάντα», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Αισχος

    Ετσι ακριβώς είναι το ελάχιστο.
    Θα τρίζουν τα κόκκαλα τους βλέποντας αυτή την ανοησία.
    Κρίμα τα λεφτά που έδωσαν , πολύ γούστο έχει αυτός που το διάλεξε!
    Κρίμα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.