Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2020

Eλεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους ο πρώην δήμαρχος

imagehandler.ashx__0Απολογήθηκαν σήμερα στον αρμόδιο Ανακριτή στα Δικαστήρια της Ευελπίδων τα έξι άτομα που φέρονται ως μέλη εγκληματικής ομάδας η οποία δραστηριοποιούνταν στην παράνομη μεταφορά μεταναστών από την Ελληνική Επικράτεια σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης, με τη χρήση μικρών αεροπλάνων, μέσω του αεροδρομίου Μεσολογγίου. Μεταξύ αυτών και ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου .
Εξ΄ αυτών προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο 43χρονος Ιρακινός που φέρεται ως αρχηγικό μέλος και οργανωτής των παράνομων μεταφορών και ο 57χρονο Μεσολογγίτης και ανιψιός του πρώην δημάρχου ο οποίος ήταν πιλότος και φέρεται να είχε αναλάβει τις επαφές στο εξωτερικό.
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους κρίθηκαν οι υπόλοιποι τέσσερις κατηγορούμενοι. Με τους πλέον αυστηρούς όρους όμως ελεύθερος  αφέθηκε  ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου που καλείται να καταβάλλει εντός των ημερών υψηλή χρηματική εγγύηση, ύψους 200.οοο ευρώ, και να εμφανίζεται κάθε 15 ημέρες στο Αστυνομικό Τμήμα Μεσολογγίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. vasileios

    κανεις λαθος φιλαρακο, ο εισαγγελεας του εδωσε περιθωριο να βγει εξω με τα χρηματα της παρανομιας του. η μηπως δουλευε στις οικοδομες και εβγαλε 200.000Ε?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.