Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Mπαράζ ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Mπαράζ ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

propilakisan-eforiakous-pou-ekanan-elegxo-se-paniguri.w_l

Mπαράζ ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της Αιτωλοακαρνανίας γίνονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες σε τακτική βάση.
Έλεγχοι έγιναν το περασμένο Σάββατο στην Πάλαιρο από μεικτά κλιμάκια της ΔΟΥ Αγρινίου, του τμήματος Εμπορίας Αγρινίου, της Αστυνομίας και της Χημικής Υπηρεσίας Μεσολογγίου. Αντίστοιχοι έλεγχοι έγιναν την ίδια μέρα στο Μοναστηράκι Βόνιτσας , στο μεγάλο πανηγύρι που διεξάγεται εκεί κάθε χρόνο τέτοια εποχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, βεβαιώθηκαν φορολογικές παραβάσεις για αποδείξεις, άδειες κλπ, ενώ πάρθηκαν και δείγματα από αλκοολούχα ποτά που θα ελεγχθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Σήμερα Δευτέρα εξάλλου συνελήφθησαν, από αστυνομικούς των κατά τόπους τμημάτων, υπεύθυνοι καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος για διάφορες παραβάσεις.
Ειδικότερα, συνελήφθη 40χρονος στην περιοχή της Κατούνας καθώς το κατάστημα λειτουργούσε χωρίς άδεια. 29χρονος υπεύθυνος καταστήματος συνελήφθη στην περιοχή της Αμφιλοχίας διότι δεν διέθετε άδεια εργασίας και πιστοποιητικό ασφάλειας τροφίμων ενώ στο Μοναστηράκι Βόνιτσας συνελήφθη υπεύθυνος καταστήματος που στερούνταν βιβλιαρίου υγείας και άδεια λειτουργίας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.