Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Έλενα Μπότση και Δημήτρης Πολιτόπουλος οι νέοι Συνεκπρόσωποι των Οικολόγων Πράσινων

Έλενα Μπότση και Δημήτρης Πολιτόπουλος οι νέοι Συνεκπρόσωποι των Οικολόγων Πράσινων

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 16ου Τακτικού & Καταστατικού Συνεδρίου των Οικολόγων Πράσινων με την εκλογή των Συνεκπροσώπων του κόμματος και των Πολιτικών Οργάνων.

Οι Συνεκπρόσωποι που εκλέχθηκαν από το σώμα είναι η κ.Έλενα Μπότση, Κοινωνιολόγος – Εθνογλωσσολόγος και ο κ. Δημήτρης Πολιτόπουλος, Αρχιτέκτων Μηχανικός και τ. Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ) που έχει δεσμούς με την Αιτωλοακαρνανία.

Η τεράστια συμμετοχή μελών και η νέα εποχή στην οποία εισέρχεται το κόμμα μέσα από την αναδιοργάνωση των οργάνων, αλλά και η είσοδος πολλών νέων ανθρώπων στους κόλπους των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ, δημιουργούν μια αισιόδοξη προοπτική για την ενίσχυση του οικολογικού κινήματος στη χώρα μας.

Ως εκφραστής της πολιτικής οικολογίας στην Ελλάδα και μέλος του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος, οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ στοχεύουν μέσα από τα νέα πρόσωπα που αναλαμβάνουν τα ηνία του κόμματος, να θέσουν επί τάπητος τα καίρια ζητήματα της αρμονικής συνύπαρξης της προστασίας του περιβάλλοντος και της οικονομίας, της ενίσχυσης της κυκλικής οικονομίας, της ανάπτυξης πράσινων θέσεων εργασίας, του προσανατολισμού στην πράσινη επιχειρηματικότητα, αλλά και της κλιματικής κρίσης την οποία όλοι θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε.

Τα πρόσωπα που εκλέχθηκαν από το Πανελλαδικό Συμβούλιο και συμπληρώνουν μαζί με τους Συνεκπροσώπους, την Πολιτική Γραμματεία είναι:

Οργανωτική Γραμματέας: Όλγα Στεφανή, Δικαστική Επιμελήτρια
Ταμίας: Χριστίνα Ευθυμιάτου, Χημικός Μηχανικός

Λοιπά Μέλη:

Κατερίνα Ανδρικοπούλου Σακοράφα, Οικονομολόγος
Μιχάλης Μπάκας, Περιβαλλοντολόγος
Ηλίας Παπαθεοδώρου, Επιχειρηματίας Βιοτεχνολογίας
Θεόδωρος Σκαμάγκος, Επιχειρηματίας Logistics
Δήμητρα Ψωμά, Εικαστικός

Δείτε εδώ αναλυτικά τα βιογραφικά των Συνεκπροσώπων των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.