Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Νέοι καλλιτέχνες τραγούδησαν για τα «γενναία παιδιά» της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου

Νέοι καλλιτέχνες τραγούδησαν για τα «γενναία παιδιά» της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου

 
Στο πλαίσιο της εικοσαετούς λειτουργίας της,η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Μεσολογγίου, οργάνωσ  μουσική εκδήλωση με τον τιτλο «Στα ίδια Μέρη θα ξαναβρεθούμε».

Η αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου γέμισε με φίλους της δεκαετίας του 80 & 90 που ήθελαν να ξαναβρεθούν σε εκείνη την εποχή, τραγουδώντας τα αγαπημένα τους τραγούδια. Εντύπωση προκάλεσε η παρουσία νεότερων ανθρώπων ακόμη και εφήβων.

Οι νέοι καλλιτέχνες τραγούδησαν για τα «γενναία παιδιά» της ΕΛΕΠΑΠ και συγκίνησαν τους παρευρισκομένους, ταξιδεύοντας τους στη χρυσή εποχή της Disco των δεκαετιών 80 & 90.

Παρόντες ήταν εκπρόσωποι φορέων   όπως ο  Αρχιμουσικός κ. Σπύρος Χολέβας, ο  Πρόεδρος της Κοινοφελούς Επιχειρήσεως Δήμου Μεσολογγίου κ. Γεώργιος Σωτηρακόπουλος και η Δημοτική Σύμβουλος Μεσολογγίου κ. Γερασιμούλα Θεοδωρακοπούλου.

Η ΤΔΕ της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου ευχαριστεί τον Δήμο Αγρινίου για τη στήριξη του, παραχωρώντας μας την αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ, το Δημοτικό Ωδείο Μεσολογγίου που συμμετείχε με τη Σχολή Σύγχρονου Τραγουδιού και τη Χορωδία MeCapella, καθώς επίσης τον Αρχιμουσικό κ. Σπύρο Χολέβα και τον Καθηγητή Σύγχρονου Τραγουδιού & Ανώτερων Θεωρητικών κ. Θοδωρή Νεοφώτιστο.

Ευχαριστεί τους χορηγούς της εκδήλωσης: την Eurobank, την εταιρεία RESET του Άρη Αγραφιώτη και το ανθοπωλείο του κ. Χρήστου Πιστιόλη.

Πρωτίστως ευχαριστεί όλους του συμπολίτες μας, που παραβρέθηκαν κοντά μας, όλα τα ΜΜΕ (έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο) και τον Αχελώο TV” αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση της ΕΛΕΠΑΠ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ο Θεος

    Οταν θα μιλατε για αιθουσα που γεμισε δεν ειναι δυσκολο να συνοδευεται και απο μια φωτογραφια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.