Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Ελεύθεροι προς το παρόν οι 40 Ναυπάκτιοι για τα ναρκωτικά

Ελεύθεροι προς το παρόν οι 40 Ναυπάκτιοι για τα ναρκωτικά

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 40 περίπου συλληφθέντες για υποθέσεις ναρκωτικών από τη Ναύπακτο, καθώς παρήλθε το 24ωρο που την σύλληψή τους χωρίς να οδηγηθούν στην Εισαγγελέα.

Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούσαν να κρατηθούν άλλο λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Προφανώς η καθυστέρηση υπήρξε λόγω του όγκου και της πολυπλοκότητας της δικογραφίας. Ωστόσο ασκήθηκε ποινική δίωξη και εντός του επομένου άμεσου χρονικού διαστήματος θα κληθούν σε απολογία.

Πρόκειται για μια υπόθεση που έχει προκαλέσει σάλο στην τοπική κοινωνία καθώς μετα από επιχείρηση της αστυνομίας βρέθηκαν με χειροπέδες πολύ γνωστά ονόματα, με κατηγορίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Οι συλλήψεις έγιναν σε πολλά σημεία της πόλης σε σπίτια, σε δημοσίους χώρους καφετέριες κλπ. και σε χώρους εργασίας.

Αρκετοί από αυτούς είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία για παρόμοιες υποθέσεις, ενώ κάποιοι κατηγορούνται, σύμφωνα με την προανακριτική διαδικασία, για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Η υπόθεση «βγήκε» μετά από πολύμηνη παρακολούθηση των κινητών τηλεφώνων, ενώ μετά τις συλλήψεις έγιναν και έρευνες σε σπίτια και κατασχέθηκαν ναρκωτικά, κινητά τηλέφωνα, χρήματα, ζυγαριές ακριβείας και άλλα αντικείμενα.

 ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ-aixmi-news.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.