Πέμπτη, 15 Απριλίου, 2021

Ελευθερούπολη: βιώσαμε συνθήκες τρομοκρατίας και προπηλακισμού στο Αγρίνιο

Ελευθερούπολη: βιώσαμε συνθήκες τρομοκρατίας και προπηλακισμού στο Αγρίνιο

Η Ελευθερούπολη το Σάββατο αντιμετώπισε τον ΑΟΑ στο Αγρίνιο και ηττήθηκε στο νήμα. Δίνει συνέχεια όμως με…τρίτο ημίχρονο καθώς σε ανακοίνωση της  υποστηρίζει πως  η αποστολή της “βίωσε συνθήκες τρομοκρατίας και προπηλακισμού κατά την άφιξη της στο γήπεδο του Αγρινίου από παράγοντες της τοπικής ομάδας. Καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα συνέχιζαν οι ίδιοι να βρίζουν παίκτες και προπονητές”. Η ανακοίνωση:

«Ανακοίνωση του Δ.Σ του ΓΣΕ
Καταγγέλλουμε τα όλα όσα έγιναν το Σάββατο πριν και στη διάρκεια του αγώνα της ομάδας μας στο Αγρίνιο.
Η αποστολή του ΓΣΕ βίωσε συνθήκες τρομοκρατίας και προπηλακισμού κατά την άφιξη της στο γήπεδο του Αγρινίου από παράγοντες της τοπικής ομάδας. Καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα συνέχιζαν οι ίδιοι να βρίζουν παίκτες και προπονητές.
Άτομα που βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας του Αγρινίου έβριζαν και απειλούσαν με αποτέλεσμα ένας απο αυτούς να αποβληθεί από τον αγωνιστικό χώρο. Συνέχισε πάντως το υβριστικό του έργο στην κερκίδα, ακριβώς πάνω από τον πάγκο της ομάδας μας.
Ο ΓΣΕ καταδικάζει την απαράδεκτη συμπεριφορά των ” μελών” και ” παραγόντων” του ΑΟ Αγρινίου η οποία δεν αρμόζει σε ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη μεγαλύτερη Εθνική κατηγορία της χώρας μας.
Συγχαίρουμε τους τρεις διαιτητές για την προσπάθεια τους να διεξαχθεί ο αγώνας σε φυσιολογικές συνθήκες μέσα σε ατμόσφαιρα ζούγκλας.
Παράλληλα τους συγχαίρουμε για την πολύ καλή διαιτησία.
Οφείλουμε να συγχαρούμε τους παίκτες του Αγρινίου για τη δίκαιη τους νίκη.
Το Δ.Σ της ομάδας.»

Basket247 .gr

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.