Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Έλλειψη ευθύνης και στο Αγρίνιο: κάποιοι δεν λένε να σταματήσουν τις… συνάξεις

Έλλειψη ευθύνης και στο Αγρίνιο: κάποιοι δεν λένε να σταματήσουν τις… συνάξεις

Η Αστυνομία συνεχίζει και σήμερα το… σαφάρι για όσους απείθαρχους δεν λένε να πειστούν ότι δεν πρέπει να μαζεύονται όλοι μαζί.

Σε πολλές περιπτώσεις αστυνομικοί και στο Αγρίνιο περιπολούν και κάνουν συστάσεις για συγκέντρωση ατόμων αλλά στην κεντρική πλατεία… κλασσικά δίπλα στην γνωστή βρύση αυτό είναι αδύνατον! Πάει, έτσι το έμαθαν, δεν πείθονται με τίποτε.

Ανάλογες σκηνές και μέσα στο Πάρκο Αγρινίου χθες, καθώς φαίνεται ότι το θυμήθηκαν και όσοι το είχαν ξεχάσει. Αρκεί να μην μείνουν στο σπίτι, όπως τους συνιστούν οι αρχές για την υγεία όλων μας!

Διερχόμενοι διαπίστωσαν ότι σε σημεία του Πάρκου πριν μεσάνυχτα υπήρχαν δυο-τρια μπουλούκια από κόσμο, ειδικά στην περιοχή που παλιά ήταν η μικρή λίμνη, προφανώς για ένα επίκαιρο πικ-νικ…

Θεωρητικά το μέτρο του κλεισίματος των προαυλίων των σχολείων με λουκέτα θα λύσει τα χέρια της Αστυνομίας που δεν μπορούσε παρά να κάνει συστάσεις μόνο μέχρι σήμερα.

Κάτι μας λέει όμως ότι θα χρειαστούν πολλά λουκέτα, αφού είναι βέβαιο πως διάφοροι ανήσυχοι τύποι θα αρχίσουν σύντομα να προκαλούν φθορές.

Για να δούμε μέχρι που θα φτάσει η τριτοκοσμική επίδειξη αντικοινωνικής απειθαρχίας…

ο (υ)περαστικός

*Φωτογραφία αρχείου

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Akis fun club

    Άκη που είσαι ρε; Βαστάς γερά. Να πλένεις χεράκια και πληκτρολόγιο γιατί είσαι μοναδικός στο είδος σου. Διασκεδάζεις μια ολόκληρη πόλη και δεν θέλουμε να σε χάσουμε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.