Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020

Νέα ελπιδοφόρα εξέλιξη για τον Ναυπακτιακό Αστέρα

Νέα ελπιδοφόρα εξέλιξη για τον Ναυπακτιακό Αστέρα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του nafpaktianews.gr, μια ηλιαχτίδα για την επόμενη ημέρα ston Ναυπακτιακό Αστέρα είναι εμφανείς.

Σοβαρό ενδιαφέρον από άνθρωπο του ποδοσφαίρου ο οποίος γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα για την ομάδα της Ναυπάκτου και ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ημέρες βρεθεί στην πόλη για να συζητήσει τα τεκταινόμενα γύρο από τον Ναυπακτιακό αλλά και να καταθέσει τις προτάσεις του στην διοίκηση της ομάδας για το μέλλον της.

Αυτό που αναφέρει το ρεπορτάζ για τον άνθρωπο που ενδιαφέρεται για την ομάδα της Ναυπάκτου είναι ότι έχει όλα τα εχέγγυα για να συνεχίσει το έργο του Λάμπρου Χρυσανθόπουλου, ο οποίος με υπερπροσπάθεια συνέβαλε τα μέγιστα έτσι ώστε η ομάδα να μπει ξανά στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδας.

Αυτό που ξεκαθαρίζεται είναι ότι ο άνθρωπος που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Ναυπακτιακό Αστέρα δεν έχει σχέση με όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή στην Γενική συνέλευση και ιδιαίτερα με το πολυμετοχικό σχήμα που προτάθηκε.

Είναι άνθρωπος του αθλητισμού γνωστός στο Πανελλήνιο και γνωρίζει πάρα πολύ καλά τον Ναυπακτιακό Αστέρα και την Ιστορία του. Σε επικοινωνία είχε μαζί του το nafpaktianews.gr, αναφέρθηκε στο τι σκέφτεται για την Ναυπακτιακή ομάδα και ότι αν όλα πάνε καλά και αναλάβει, δεν περισσεύει κανείς στην νέα προσπάθεια που θα ξεκινήσει, τονίζοντας ότι ο Ναυπακτιακός είναι μια ομάδα με μεγάλο όνομα και βαριά φανέλα.

Πηγή: nafpaktianews.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.