Πέμπτη, Ιούλιος 18, 2019

ΕΛΤΑ: Θρηνούμε την απώλεια του Μάρκου Κατσουλάκη στο Μάτι

Η επιχείρηση ανακοίνωσε τον θάνατό του – Ήταν στη λίστα των αγνοουμένων από το Μάτι μαζί με τη σύζυγο, τον έναν γιο του και την πεθερά του

katsoylakis-new-fto2 Το θάνατο άλλου ενός εκ των αγνοούμενων από τη φωτιά στο Μάτι ανακοίνωσαν τα ΕΛΤΑ το πρωί της Δευτέρας.

Πρόκειται για τον Μάρκο Κατσουλάκη, το όνομα του οποίου ήταν στην λίστα των αγνοουμένων πυρόπληκτων από την πρώτη μέρα μαζί με τη σύζυγό του Κάτια Αβραμίδου, τον γιο του Πάρη Κατσουλάκη και την πεθερά του Γαρουφαλλιά Μωραΐτη.

katia-avramidou-12
Η σύζυγος του Μάρκου Κατσουλάκη, Κάτια Αβραμίδου
paris-katsoylakis-1
Ο γιος του Μάρκου Κατσουλάκη, Πάρης Κατσουλάκης
garoufalia-moraiti-1
Η πεθερά του Μάρκου Κατσουλάκη, Γαρουφαλιά Μωραΐτη ή Καραγκιαούρη

Για τους τρεις άλλους δεν έχει γίνει γνωστό αν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί.

Ο Μάρκος Κατσουλάκης εργαζόταν στη Διεύθυνση Χρηματοοικονομικών Προϊόντων των ΕΛΤΑ και είχε και έναν γιο, τον Δημήτρη.

Η ανακοίνωση των ΕΛΤΑ έχει ως εξής:

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε από σήμερα η οικογένεια των Ελληνικών Ταχυδρομείων. Θρηνούμε τον άδικο χαμό του αγαπημένου συναδέλφου μας Μάρκου Κατσουλάκη. Χάθηκε στη θανατηφόρα πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής.

Ο αείμνηστος συνεργάτης μας ήταν στην λίστα των αγνοουμένων πυρόπληκτων από την πρώτη μέρα μαζί με τη σύζυγό του Κάτια Αβραμίδου, τον γιο του Πάρη Κατσουλάκη και την πεθερά του Γαρουφαλλιά Μωραΐτη.

Ο δικός μας Μάρκος που επί χρόνια εργαζόταν με συνέπεια και αξιοσύνη στην Διεύθυνση Χρηματοοικονομικών Προϊόντων των ΕΛΤΑ ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και ένας εξαιρετικός επαγγελματίας. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το ζεστό χαμόγελό του και την καλοσύνη του.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και συμπαρίστανται στον γιο του Δημήτρη με κάθε ανθρώπινο τρόπο διαβεβαιώνοντάς τον ότι θα εξακολουθεί να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας των ΕΛΤΑ.

Η διοίκηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων δεσμεύεται ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε ο Δημήτρης Κατσουλάκης να προσληφθεί στα ΕΛΤΑ για να μπορέσει να συνεχίσει το άξιο έργο του πατέρα του.

protothema.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.