Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

«Εμείς στο χωριό να φυλαγόμαστε κι άτομα με κορωνοϊό να είναι για καφεδάκι;»

«Εμείς στο χωριό να φυλαγόμαστε κι άτομα με κορωνοϊό να είναι για καφεδάκι;»

Έχουν γραφτεί πολλά για την αντικοινωνική συμπεριφορά πολλών και διάφορων μέσα στη πανδημία στα μέρη μας. Στο Αγρίνιο όλη η πόλη συζητά για τους αναίσθητους που παρέμεναν… δραστήριοι αν και είχαν κρούσματα στο περιβάλλον τους, συγγενικό ή εργασιακό.

Φίλος, τακτικός επισκέπτης του agrinionews.gr, θέλησε να τονίσει ακριβώς αυτό το φαινόμενο κι επικοινώνησε λέγοντας για το χωριό του, πέριξ του Αγρινίου: “Πόσο σωστό είναι εμείς οι υπόλοιποι, τα γνωστά κορόιδα που νοιαζόμαστε για την υγεία της κοινότητας, να προσέχουμε και να μην πολυκυκλοφορούμε και την ίδια ώρα άτομα που όλοι ξέρουν ότι έχουν βγει θετικά να κυκλοφορούν σαν να μην τρέχει τίποτε;

Σε χωριό εδώ κοντά στο Αγρίνιο ολόκληρη τριάδα από οικογένεια που νοσεί εθεάθη σε καφενείο σαν να μην τρέχει τίποτε, την ώρα που ακούμε όσα ακούμε για την διασπορά στην περιοχή! Δεν μπορούν δέκα μέρες να κάτσουν σπίτι τους;”

Τι μπορεί να πει κανείς; Όταν η κουλτούρα της ευθύνης του καθενός έχει γίνει στόχος τόσες και τόσες φορές, είναι λογικό ο καθένας να κάνει ό, τι του καπνίσει. Μόνο το “κράξιμο” επί τόπου πιάνει σε τέτοιες περιπτώσεις.

ο (υ)περαστικός

*φωτογραφία αρχείου

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. ανωνυμος

    στους ναούς χθές έπεσε πολύ μαγκιά ,ακόμα περιμένω την συγνώμη από τον Δεσπότη ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.