Πέμπτη, 22 Απριλίου, 2021

Εμείς πωρώσαμε τον Αλχασάν τον Καμαρά!

Εμείς πωρώσαμε τον Αλχασάν τον Καμαρά!

Το ξέρουμε ότι δεν θα το πιστεύετε αλλά σε λίγο πρόκειται να μείνετε κάγκελο(ενεοί, δείχνουμε μεγάλες γνώσεις εδώ). Για τις χθεσινές επιδόσεις του Αλχασάν του Καμαρά, αλλιώς και Κρέσπο(το όνομα Κρέσπο το έχει και το mail του Καμαρά πάνω, αυτό ως απόδειξη ότι ξέρουμε τι λέμε…), οι περισσότεροι έμειναν στο γέλιο με κείνο τον δημοσιογράφο που έλεγε πριν λίγες μέρες ότι ο Καμαρά είναι για να φεύγει από Αγρίνιο.

Αυτός, η πηγή του και το μέσο που το έγραψε πρέπει να μας δώσουν 5 αριθμούς για να ΜΗΝ τους παίξουμε στο Τζόκερ, αυτό είναι αλήθεια. Όμως εμείς θα σας πούμε πως έγινε  και πωρώθηκε ο Καμαρά και έκανε ότι έκανε χθες στην ΑΕΚ. Γράφτηκε ότι έμαθε για το «ρεπορτάζ» και πείσμωσε αλλά όχι ποιος ήταν ο πρώτος που του πήγε τα χαμπέρια!

Ε, ναι, φίλες και φίλοι, η στήλη έβαλε το χέρι της κι εδώ. Μεσοβδόμαδα έτυχε να βρεθούμε αυτοπροσώπως  με τον παίκτη  του ενδόξαστου Παναιτωλικού και αν δεν είχε γίνει ποτέ αυτή η συνάντηση ίσως να μην έβγαζε τέτοια γούστα ο αθλητής Αλχασάν.

Χωρίς να μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες ( ο άνθρωπος θέλει να έχει και την προσωπική του ζωή) κάναμε τον μεταφραστή στα αγγλικά για άσχετο θέμα οπότε τον ρωτήσαμε μόνο το αναμενόμενο: «Καλά ρε Αλχασάν, τι γράφουν εκεί στην Αθήνα, υπάρχει περίπτωση να φύγεις από τον Παναιτωλικό;». Απάντηση: «Πρώτη φορά το ακούω, φίλε, μένω έκπληκτος, δεν ξέρω και ελληνικά να σου πω τι γράφουν»! Σημειώστε ότι το θέμα είχε παίξει ήδη δυο τρεις μέρες πριν. Οπότε ακολουθεί η εξής στιχομυθία:

-«Ναι σου λέω, έτσι έγραψε μια εφημερίδα»

-«Man, είναι απίστευτο, εγώ είμαι μια χαρά με την ομάδα»

-«Καλά δεν σου είπε κανένας κάτι, ότι γράφουν τέτοια;»

-«Όχι, και καλά έκαναν, μάλλον, για να είμαι cool»

-«Και τώρα;»

-«Τώρα  θα σου πω την Κυριακή, man, τι θα γίνει!»

Και ορίστε! Τα είδατε τι έγινε, έτσι δεν είναι; Όσο κι αν φαίνεται παράξενο η φάση συνέβη όπως την διαβάζετε. Κι εξηγεί έναν ακόμα λόγο γιατί ο Αλχασάν, ο Κρέσπο, ο Καμαρά έβγαλε τρίτο πόδι, όπως φαίνεται και στην χαρακτηριστική φωτογραφία… Μεγάλη η χάρη μας, τρεις βαθμούς στον Παναιτωλικό δώσαμε!

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Νικ.

    Leopard 3 A6 ……. Καμαρά, το άρμα μάχης του Aγρινιου.

  2. Ανώνυμος

    Αυτά τα σύμβολα χρώματα πού φοράει ο πανετωλικος, τίνος πολιτισμού λαού καί Χόρας σύμβολα χρώματα προέρχονται; Άν είναι αιτωλικα τότε η Αιτωλία δεν φέρει ελληνικό πολιτισμό τέτοιο σύμβολα χρώματα, η Αιτωλία απο αρχαία χρόνια φέρει χρώματα σύμβολα σκούρο μπλε, λεφκο και χρυσό ξανθό, τίποτα μα τίποτα άλλο, αυτά που φοράει ο πανετωλικος απο ποιό λαό πολιτισμό σύμβολα χρώματα προέρχονται; Αν δε τό ξέρουν ας ψάξουν ας κάνουν έρευνα νά το βρούν, δε μπορεί να παραποιήσεις σύμβολα χρώματα σε πολιτισμό από αρχαία χρόνια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.