Δευτέρα, Δεκέμβριος 9, 2019

Εμπορικός Συλλόγος Αγρινίου: Από 13 Ιουλίου το σαββατιάτικο κλείσιμο των καταστημάτων

Από 13 Ιουλίου θα ισχύσει το σαββατιάτικο θερινό κλείσιμο των καταστημάτων των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου.
Η ισχύς του θερινού πενθημέρου ξεκινά πιο αργά σε σχέση με τα περασμένα καλοκαίρια εξαιτίας των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019.

Θέματα που ενδιαφέρουν

9 Σχόλια

 1. ΑΝΩΝΥΜΟΣ

  Συγχαρητήρια για τις αποφάσεις που πήρε ο Εμπορικός Σύλλογος.Ήθελα νάξερα με ποια κριτήρια παίρνονται αυτές οι αποφάσεις. Για μας τους εργαζόμενους δε νοιάζεται κανένας έτσι; Και τι έγινε άμα έχουμε εκλογές.Πρέπει δηλ.να ανοίξουν τα μαγαζιά το Σάββατο 6 Ιουλίου; Δεν φτάνουν οι υπόλοιπες μέρες να ψωνίσουν; Εμείς οι εργαζόμενοι δεν έχουμε σπίτια ;Δεν έχουμε οικογένειες; Λέτε ότι θα ανοίγουν τα μαγαζιά στις 18,00 το απόγευμα τωρα το καλοκαίρι .Έχει κοιτάξει κανένας αν το ωράριο τηρείτε; Ανοίγει ο καθένας όποτε θέλει
  Πρόσφατα πήρατε κάποιες αποφάσεις για τα εοαρταστικά ωράρια. Εμείς δεν έχουμε ψυχή να ξεκουραστούμε από τα εξοντωτικά ωράρια των εορτών του Πάσχα και των Χριστουγέννων και προχωράτε στο να ανοίγουν τα μαγαζιά τη Τρίτη του Πάσχα; Εμείς δηλ.δεν έχουμε σπίτια δεν έχουμε οικογένειες; Εμείς οι εργαζόμενοι δεν θέλουμε να χαρούμε τις γιορτές; Πρέπει να δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ στη περίοδο των εορτών; Άμα θέλει ο άλλος να ψωνίσει υπάρχουν μέρες δε χρειάζονται αυτά τα εξοντωτικά ωράρια και με παροχές ψίχουλα από τους εργοδότες.Το ξέρετε ότι τη Μ.Παρασκευή τα μαγαζιά πρέπει να ανοίγουν στις 13,00 και όχι στις 11;
  Και πάλι συγχαρητήρια προς Εμπορικό Σύλλογο για τις αποφάσεις.Ξερουμε ποιους εξυπηρετείτε. Δεν περιμένουμε να νοιαστείτε για τους εργαζόμενους με τους εργοδότες είστε.

 2. Υπαλληλος

  Η αναδουλεια φάνηκε απ’ το προηγούμενο Σάββατο..Απ’ τα μέσα του Ιουνίου δλδ.. Δεν υπήρχαν και μύγες να της βαράμε..εν τέλει να πω εάν κάποιοι απ’ τους επιχειρηματίες έχουν πρόβλημα με τα σπίτια τους και δεν θέλουν να πατάνε εκεί..ας βρουν κάποια άλλη δικαιολογία..ούτε οι εργαζόμενοι φταίνε σε κάτι..ούτε καποιοι απ’ τους επιχειρηματίες..θέλοντας και μη να ανοίγουμε…και να καίμε και 5-6 aircondition

 3. Γιωργος

  “Τα Σάββατα κλειστά”….αυτά γίνονται μόνο εδώ στο Αγρίνιο.
  και το Σεπτέμβριο ,τα Χριστούγεννα ,το Πάσχα θα γράφουν οι επικεφαλίδες “παγωμένη η αγορά του Αγρινίου”.
  Μόνο που δε φταίνε οι Αγρινιώτες που πάνε Ιωάννινα και Πάτρα για τα ψώνια τους…..φταιει ο εμπορικός σύλλογος που απαρτίζεται από γνωστές οικογένειες.
  Καλά μπανάκια συλλογε

 4. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

  ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ.ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ;ΑΦΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΥΦΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΨΩΝΙΣΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΥΠΝΟ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ.ΟΚΤΩ ΣΑΒΒΑΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ.ΕΛΕΟΣ.

 5. ΑΝΩΝΥΜΟΣ

  Έτσι ακριβώς.Το Σάββατο που μας πέρασε και τα μαγαζιά ήταν ανοιχτά ,όλοι χτυπούσανε μύγες.έτσι δεν είναι;Σκεφτείτε τι θα γίνει αυτό το Σάββατο ή την επόμενη εβδομάδα που λέγεται ότι στην περιοχή μας θα έχουμε 39 με 40 βαθμούς .Και βέβαια εμείς εδώ δεν είμαστε τουριστική περιοχή για να ανοίγουν το Σάββατο.Αν είμασταν το καταλαβαίνω.

 6. Δημήτρης

  Μόνο εσύ ανώνυμε θες να ξεκουραστείς το Σάββατο σε εμπορικό μαγαζί.Όλος ο πλανήτης τα Σάββατα δουλέυει. Να πας να ξεκουραστείς να σου κάνει άλλος το ρεπό.Γιατί γ.. άς μια ολόκληρη πόλη; Αλλά δε φταις εσύ ο καραγκιόζης ο Μαρξ φταίει κι ο ΛΈΝΙΝ.Αιντε απολιθώματα που το παίζετε και εργαζόμενοι.

 7. Πάρκο μεριά

  Όταν έχει αναδουλειά ρε μάγκες εσείς κλείνετε τα καταστήματα; Είστε σίγουρα έμποροι; Και οι εργαζόμενοι όταν θέλουν να καθίσουν κλείνουν τα μαγαζιά; Ρε δεν πάτε να αρμαθιάστε όπως κάνατε κάποτε πριν μπέιτε στην πόλη και την κάνετε σαν τα μούτρα σας;

 8. ΑΝΩΝΥΜΟΣ

  Αγαπητέ Δημήτρη χωρίς να θέλω να μπω σε αντιπαράθεση μαζί σου.Φαίνεται δεν κατάλαβες ή κάνεις πως δεν κατάλαβες σε αυτά που ανέφερα.Ο υπόλοιπος πλανήτης όπως αναφέρεις μπορεί να δουλεύει τα Σάββατα αλλά με τι αμοιβές δουλεύει; Και όσο για τα απολιθώματα που λες τον χαρακτηρισμό στον επιστρέφω .Και δεν το παίζουμε εργαζόμενοι ,είμαστε εργαζόμενοι από πολύ μικρή ηλικία και τους έχουμε φάει στη μάπα τους εργοδότες. Την πόλη οι εργοδότες την έχουν φάει με τα ψίχουλα που δίνουν, με ρεπό που δεν δίνουν ποτέ ,’άδεια σου δίνουν όποτε θέλουν ,επίδομα αδείας ,δώρο Πάσχα ή Χριστουγέννων άμα θέλουν το δίνουν .Δεν τα ξέρεις εσύ αυτά; Είσαι από άλλο πλανήτη ; Η΄μήπως είσαι εργοδότης και τα λες όλα αυτά.Εγώ δεν έχω πρόβλημα να δουλέψω Σάββατο αλλά να υπάρχει και κόσμος να μπει στα μαγαζιά.Ξέρεις τι λένε οι εργοδότες;Το Σάββατο δεν είχαμε δουλειά και δεν θα πληρωθείτε γι αυτή τη μέρα.Άντε τώρα ο εργαζόμενος να τα βάλει με τον εργοδότη; Δεν τα ξέρεις εσύ αυτά; Εγώ και Κυριακές έχω δουλέψει πάρα πολλές χωρίς να τις πληρωθώ. Υπέρ πίστεως και υπέρ πατρίδος.Γι αυτό λοιπόν μη μου λες εμένα αν θέλω να δουλέψω. Θα δεις αυτό το Σάββατο και το επόμενο τι τζίρο θα κάνουν τα μαγαζιά.

 9. Bill

  Κάθε χρόνο τα ίδια.λες κ άμα αποφάσισε ο σύλλογος να κλείσουν τα εμπορικά,αυτά θα κλείσουν.οποιος θέλει ανοίγει (κ βαράει μύγες με κλειστό air condition). οποίος θέλει να πάει στην Πάτρα να ψωνίσει επειδή δεν πρόλαβε τις προηγούμενες 5 ημέρες στο Αγρίνιο,στο καλό κ από την γέφυρα .κ οποίος θέλει να πάει για μπάνιο όχι στα βαθιά….καλό καλοκαίρι…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.