Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2020

Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου: Άμεσα η Πολιτεία να στελεχώσει με το αναγκαίο προσωπικό το Νοσοκομείο

Με ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου τονίζει ότι παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το Νοσοκομείο Αγρινίου και τη μετατροπή του σε σημείο αναφοράς για τον κορωνοϊό. Παράλληλα, ζητά από την πολιτεία άμεσα έγκαιρη στελέχωσή του με το απαραίτητο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί με επάρκεια στο ρόλο του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΤΟ ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το Νοσοκομείο Αγρινίου καθώς και τους έντονους προβληματισμούς που εκφράζει το ιατρικό προσωπικό σε σχέση με την απόφαση της Πολιτείας να λειτουργήσει το Νοσοκομείο Αγρινίου ως Νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοιό και εάν πληροί τις προϋποθέσεις για αυτό τον σκοπό.

Η εύλογη ανησυχία και προβληματισμοί σύμφωνα με τις δηλώσεις των εκπροσώπων του ιατρικού προσωπικού , αφορούν την έλλειψη του επαρκούς προσωπικού ,ικανού να ανταποκριθεί στις εξαιρετικά αυξημένες υποχρεώσεις που θα αντιστοιχούν σε ένα Νοσοκομείο αναφοράς κορονωιού.

Το ΔΣ του ΕΣΑ ζητά άμεσα και έγκαιρα από την Πολιτεία να στελεχώσει με το αναγκαίο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό το Νοσοκομείο Αγρινίου για να έχει την επάρκεια σαν Νοσοκομείο αναφοράς κορονωιού να αντιμετωπίσει με αποτελεσματικό τρόπο αν και εφόσον χρειασθεί και να νοσηλεύσει σοβαρά περιστατικά.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.