Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου: «Με την υπεύθυνη στάση μας να συμβάλλουμε στην προσπάθεια για μια πόλη καθαρή»

Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου: «Με την υπεύθυνη στάση μας να συμβάλλουμε στην προσπάθεια για μια πόλη καθαρή»

«Σας καλούμε με την υπεύθυνη στάση μας να συμβάλλουμε όσο μπορούμε περισσότερο στην προσπάθεια για μια πόλη καθαρή, για μια αγορά ελκυστική, για ένα περιβάλλον που μας αξίζει», αναφέρει  σε ανακοίνωση του το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου απευθυνόμενο στους εμπόρους και πολίτες του Αγρινίου αναφορικά με το ζήτημα της καθαριότητας της πόλης.

Σημειώνει χαρακτηριστικά πως “οι Έμποροι της πόλης μας οφείλουμε να δώσουμε πρώτοι το παράδειγμα με την υπεύθυνη στάση και συμπεριφορά μας” .

Αναλυτικά:

Αγαπητοί συνάδελφοι –  συναδέλφισσες – Έμποροι και φίλοι συμπολίτες καταναλωτές

Η καθαριότητα της πόλης μας, η εικόνα της αγοράς της όπως και η αποτελεσματική  ανακύκλωση των απορριμμάτων, είναι ευθύνη και υποχρέωση όλων μας.

Σας καλούμε με την υπεύθυνη στάση μας να συμβάλλουμε όσο μπορούμε περισσότερο στην προσπάθεια για μια πόλη καθαρή, για μια αγορά ελκυστική, για ένα περιβάλλον που μας αξίζει.

Όσον αφορά τα χαρτόκουτα συσκευασίας, με τα οποία μεταφέρονται τα εμπορεύματα μας, είναι αποκλειστικά ευθύνη δική μας, αφού πρώτα τα «σπάσουμε», να τα τοποθετούμε στους μπλε κάδους.

 Ασφαλώς στην καθαριότητα της Πόλης μας έχουμε υποχρέωση και προς αυτή την κατεύθυνση, πρέπει να συμβάλλουμε όλοι μας Δήμος,πολίτες και επαγγελματίες.

 Οι Έμποροι της πόλης μας οφείλουμε να δώσουμε πρώτοι το παράδειγμα με την υπεύθυνη στάση και συμπεριφορά μας .

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. farm

    Και οι υπάλληλοι “καθαριότητας” να μην σέρνουν τις σακούλες με τα σκουπίδια και με όλα τα ζουμιά στην πλατεία ,στους πεζόδρομους και στα πεζοδρόμια . Υπάρχουν και κάμερες .Υπάρχουν και πρωινές ώρες . και άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.