Σάββατο, 15 Μαΐου, 2021

Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου: Όλοι να στηρίξουμε την επανεκκίνηση της Εστίασης

Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου: Όλοι να στηρίξουμε την επανεκκίνηση της Εστίασης

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου με αφορμή την επανεκκίνηση της εστίασης έπειτα από περίπου έξι μήνες σημειώνει ότι σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τις μικρές επιχειρήσεις απαιτείται η στήριξη από όλους.

Επισημαίνει ότι κλάδος της Εστίασης μαζί με το Λιανικό Εμπόριο είναι οι κλάδοι της Οικονομίας που στη διάρκεια της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης υπέστησαν τις μεγαλύτερες συνέπειες προκειμένου να στηρίξουν τα μέτρα προστασίας της Δημόσιας υγείας.

Η ανακοίνωση:

«ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Ο κλάδος της Εστίασης μαζί με το Λιανικό Εμπόριο είναι οι κλάδοι της Οικονομίας που στη διάρκεια της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης υπέστησαν τις μεγαλύτερες συνέπειες προκειμένου να στηρίξουν τα μέτρα προστασίας της Δημόσιας υγείας.

Το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου με αφορμή την επανεκκίνηση του κλάδου της Εστίασης την Δευτέρα 3 Μαίου θέλει να ευχηθεί στους Συναδέλφους Επαγγελματίες της Πόλης μας ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ και ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ με υγεία πάνω απο όλα ,με υπομονή και αισιοδοξία για το μέλλον , τηρώντας ασφαλώς τα υποχρεωτικά μέτρα προστασίας για να είναι αυτή η επανεκκίνηση ΜΟΝΙΜΗ και ΟΡΙΣΤΙΚΗ .

Θέλουμε επίσης να απευθυνθούμε προς όλους τους συμπολίτες μας ,όπως άλλωστε είχαμε κάνει πριν λίγες ημέρες με την επαναλειτουργία του Λιανικού Εμπορίου ,ότι σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τις μικρές επιχειρήσεις ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ και είναι βέβαιο ότι αυτή θα φέρει πολλαπλασιαστικά οφέλη για το σύνολο της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας , τόσο για τις ίδιες τις επιχειρήσεις ,όσο και για τους εργαζόμενους σε αυτές».

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Νίκος Παλια-ντζής

    Μα αν στηρίξουμε ΟΛΟΙ την επανεκκίνηση της εστίασης, θα υπάρξει μεγάλος συνωστισμός και δεν θα τηρηθούν τα μέτρα, θα αυξηθούν πάλι τα κρούσματα και αυτή η επανεκκίνηση ΔΕΝ θα είναι «ΜΟΝΙΜΗ και ΟΡΙΣΤΙΚΗ». Όπως λοιπόν τα λεφτά στην κανονική (μη-σοσιαλιστική) ζωή δεν τα βρίσκουμε στα λεφτόδεντρα, έτσι και οι δείκτες μετάδοσης της πανδημίας δεν ρυθμίζονται με κοινές υπουργικές αποφάσεις. Αντιθέτως, οι κοινές υπουργικές αποφάσεις ρυθμίζονται από τους δείκτες μετάδοσης της πανδημίας!

  2. Ανώνυμος

    Meinete anoixtoi ta savata to kalokairi an thelete na stirixete kai na stirihtite

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.