Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου για την καθαριότητα: «Οι έμποροι της πόλης να δώσουμε πρώτοι το παράδειγμα με την υπεύθυνη στάση μας»

Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου για την καθαριότητα: «Οι έμποροι της πόλης να δώσουμε πρώτοι το παράδειγμα με την υπεύθυνη στάση μας»

«Οι έμποροι της πόλης πρέπει να δώσουμε πρώτοι το παράδειγμα με την υπεύθυνη στάση μας», υπογραμμίζει ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου σε ανακοίνωση του με θέμα την καθαριότητα και την ανακύκλωση.

Απευθύνει έκκληση στους εμπόρους   να συμβάλουν «τα μέγιστα στην προσπάθεια για μια πόλη καθαρή, για μια αγορά ελκυστική, για ένα περιβάλλον που μας αξίζει» . Αυτούσια η ανακοίνωση:

ΘΕΜΑ: ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ – ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι έμποροι και φίλοι συμπολίτες καταναλωτές

Η καθαριότητα της πόλης μας, η εικόνα της αγοράς της όπως και η αποτελεσματική ανακύκλωση των απορριμμάτων, είναι ευθύνη και υποχρέωση όλων μας.

Σας καλούμε με την υπεύθυνη στάση μας να συμβάλουμε τα μέγιστα στην προσπάθεια για μια πόλη καθαρή, για μια αγορά ελκυστική, για ένα περιβάλλον που μας αξίζει.

Για τα ανακυκλώσιμα υλικά χρησιμοποιούμε αποκλειστικά τους μπλε κάδους.

Σας ενημερώνουμε ότι τα απορριμματοφόρα της ανακύκλωσης περισυλλέγουν κάθε μέρα από Δευτέρα έως καιΣάββατο το πρωί και το μεσημέρι.

(ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα χαρτοκούτια συσκευασίας οφείλουμε να τα τοποθετούμε στους μπλε κάδους αφού πρώτα τα έχουμε ΄΄σπάσει΄΄).

Οι έμποροι της πόλης πρέπει ναδώσουμε πρώτοι το παράδειγμα με την υπεύθυνη στάση μας.

Καλές και ΄΄καθαρές΄΄ γιορτές για όλους……..

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. αγανακτω

    ΟΠΟΤΕ ΔΕΙΤΕ ΕΜΠΟΡΟ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΚΙΒΩΤΙΟ …..ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ …ΓΙΑΤ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.