Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου: Αυτό είναι το προσωρινό ωράριο των καταστημάτων

Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου: Αυτό είναι το προσωρινό ωράριο των καταστημάτων

Μετά την απόφαση της κυβέρνησης για την τμηματική και σταδιακή επαναλειτουργία της αγοράς, ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου ανακοινώνει το ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων.

Ταυτόχρονα  καλεί  έμπορους και καταναλωτές να τηρούν με σχολαστικότητα όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από τον covid 19 (αποστάσεις ασφαλείας, μάσκα και γάντια όπου απαιτούνται, τήρηση μεγίστου ορίου ταυτόχρονης παρουσίας ατόμων μέσα στα καταστήματα, κλπ.) αποτρέποντας έτσι με την ατομική  υπευθυνότητα την εξάπλωση και διασπορά του κορωνοϊού.

Tην αναμφισβήτητη ανάγκη στήριξης της τοπικής αγοράς  υπογραμμίζει ο  Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου. Προβαίνει μάλιστα και σε σχετική καμπάνια με φυλλάδιο εξηγώντας γιατί ψωνίζοντας στην πόλη που ζούμε κερδίζουμε όλοι. Αναφέρει χαρακτηριστικά:

Ψωνι..ΖΟΥΜΕ στα τοπικά καταστήματα της πόλης μας . Είναι επιχειρήσεις ενημερωμένες στο αντικείμενο τους, με ανταγωνιστικές τιμές , έτοιμες να καλύψουν κάθε καταναλωτική μας ανάγκη με προϊόντα ποιοτικά για κάθε βαλάντιο.

Τα χρήματα μας από κάθε αγορά μένουν εδώ και δημιουργούν “προστιθέμενη αξία” προς όφελος όλων μας.

Στηρι…ΖΟΥΜΕ την τοπική αγορά κάνοντας τις αγορές μας από τα τοπικά καταστήματα.

Έτσι, στην πραγματικότητα  στηρίζουμε τον συγγενή μας , τον γείτονα, τον φίλο μας, τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας, τον δικό μας άνθρωπο.

Γιατί αυτοί είναι οι έμποροι του Αγρινίου… οι δικοί μας άνθρωποι, με “ταυτότητα” και “ονοματεπώνυμο”.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.