Πέμπτη, 15 Απριλίου, 2021

Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου: Εμπιστευόμαστε και στηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις της πόλης

Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου: Εμπιστευόμαστε και στηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις της πόλης

Με ανακοίνωση ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου προτρέπει τους καταναλωτές του Μεσολογγίου να προτιμούν και να ενισχύουν τις τοπικές μικρές επιχειρήσεις. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου προτρέπει τους καταναλωτές της Ι.Π. του Μεσολογγίου  σε αυτές τις δύσκολες μέρες της πανδημίας του νέου Κοροναϊού στο να προτιμούν και  να ενισχύουν τις τοπικές μικρές επιχειρήσεις οι οποίες αποτελούν σημαντικό στυλοβάτη της Οικονομίας παρέχοντάς ασφάλεια, εμπιστοσύνη  και την μεγίστη αξιοπιστία προς τους καταναλωτές μας.

Διαβεβαιώνουμε ότι  οι μικρομεσαίες τοπικές επιχειρήσεις έχουν προβεί στην λήψη όλων των απαραίτητων προληπτικών μέτρων εφαρμόζοντας τις κατάλληλες συνθήκες υγιεινής, προφυλάσσοντας τους ίδιους τους επιχειρηματίες, εργαζομένους αλλά και τους καταναλωτές της πόλης μας.

Όλοι αυτή η προσπάθεια καταδεικνύει ότι οι καταναλωτές είναι πιο ασφαλής στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις παρά σε μεγάλα πολυκαταστήματα (σούπερ μάρκετ) τα οποία σε ώρες αιχμής επικρατεί πληθώρα ατόμων και συνωστισμός με αποτέλεσμα την αύξηση κινδύνου μετάδοσης του Κοροναϊού ( Covid-19).

Ευελπιστούμε όταν βγούμε όλοι από αυτή την πρωτόγνωρη υγειονομική και οικονομική κρίση  που βιώνουμε να μας βρει  υγιείς με τις λιγότερες απώλειες για τους πολίτες καθώς και για τις επιχειρήσεις μας.

Ενωμένοι όλοι μαζί μπορούμε.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                    Η  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

BΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ                                                                 ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΟΣΣΟΒΑ       

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.