Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020

Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου: Να ανακληθεί η μεταφορά του Λιμεναρχείου στη ΔΟΥ

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου διαμαρτύρεται έντονα για την μετεγκατάσταση του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου στο κτίριο της Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου.

Για τον λόγο αυτό ζητά, με επιστολή του προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, την οποία κοινοποιεί στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και στους βουλευτές της Αιτωλοακαρνανίας, την ανάκληση μεταφοράς του λιμεναρχείου στο συγκεκριμένο κτίριο.

Αναλυτικά:

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου λαμβάνοντας υπόψη την ενημέρωση που είχε από τον σύλλογο εργαζομένων στην Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου διαμαρτύρεται έντονα για την μετεγκατάσταση του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου στο κτίριο της Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου.

Η απόφαση αυτή θα εγκλωβίσει και θα υποβαθμίσει την υπηρεσία της Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου καθώς το τελευταίο διάστημα στο ίδιο κτίριο έχει μεταφερθεί η Κτηματική Υπηρεσία αλλά και η Στατιστική Υπηρεσία.

Δεδομένου ότι το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου ανήκει σε διαφορετικό Υπουργείο από τα δικό σας θα δημιουργήσει δυσλειτουργία στην Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου έχοντας ως συνέπεια την ταλαιπωρία των συναδέλφων μας.

Επιπροσθέτως όσο αφορά την ασφάλεια και πρόσβαση των πολιτών θα υπάρξει τεράστιο πρόβλημα, καθώς θα στεγάζονται τέσσερις υπηρεσίες σε ένα κτίριο που ήδη δέχεται 3.000 επισκέπτες τον μήνα, δημιουργώντας προβλήματα πολυκοσμίας και συνωστισμού, με αποτέλεσμα διασποράς του Covid-19.

Προτείνουμε λοιπόν την ανάκληση μεταφοράς του λιμεναρχείου στο συγκεκριμένο κτίριο αντ’ αυτού και γνωρίζοντας ότι το λιμεναρχείο όντως χρίζει αναβαθμίσεις των κτιριακών του εγκαταστάσεων να γίνουν άμεσα ενέργειες την έτσι ώστε να χρησιμοποιηθεί για αυτό τον σκοπό το κτίριο της παλαιάς ιχθυόσκαλας Μεσολογγίου.

Παρακαλούμε όπως εξετάσετε το αίτημα μας και ανταποκριθείτε σε αυτό.

Εν αναμονή των ενεργειών σας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.