Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, 2022

Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου: Ζητά διευκόλυνση μετακίνησης ετεροδημοτών ενόψει απογραφής

Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου: Ζητά διευκόλυνση μετακίνησης ετεροδημοτών ενόψει απογραφής

Επιστολή στον Κώστα Λύρο, δήμαρχο Μεσολογγίου απέστειλε το Δ.Σ. του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου της πόλης, σχετικά με το θέμα της απογραφής πληθυσμού που ξεκινά στις 23 Οκτωβρίου.

Αν και η διαδικασία της απογραφής έχει αλλάξει τελείως σε σχέση με τις προηγούμενες, οι εκπρόσωποι των εμπόρων του Μεσολογγίου, ζητούν την διευκόλυνση μετακίνησης των ετεροδημοτών προς την πόλη και σχετική καμπάνια ενημέρωσης. Αναλυτικά:

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Η Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου θα ήθελε να θέσει υπόψη σας  το πολύ σημαντικό θέμα της 10ετούς απογραφής γενικού πληθυσμού, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 23 Οκτωβρίου ως 23 Νοεμβρίου 2021.

Θεωρούμε απολύτως κρίσιμο ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου να παρουσιάσει όσο το δυνατό υψηλότερα πληθυσμιακά νούμερα, διότι, όπως γνωρίζετε, τα κρατικά κονδύλια κατανέμονται βάσει του αριθμού των κατοίκων της κάθε πόλης, ο οποίος διαμορφώνεται από την απογραφή.

Για αυτό τον λόγο σάς καλούμε να διαθέσετε όλα τα μέσα που έχει στην κατοχή του ο Δήμος προκειμένου να διευκολυνθεί η μετακίνηση των ετεροδημοτών προς την πόλη μας για το διάστημα της απογραφής. Επιπλέον σας καλούμε να προχωρήσετε στην υλοποίηση σχετικής καμπάνιας ενημέρωσης για τους δημότες και τους ετεροδημότες.

Από την πλευρά του ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου πρόκειται να ενημερώσει άμεσα τα μέλη του για την κρισιμότητα της απογραφής, καλώντας ταυτόχρονα όλους φορείς της πόλης μας να προβούν σε αντίστοιχες ενέργειες.

Εν αναμονή των ενεργειών σας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ                                         ΘΩΜΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.