Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Εμβόλιο και εύσημα από Κοντοζαμάνη για τον Αγρινιώτη διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων

Εμβόλιο και εύσημα από Κοντοζαμάνη για τον Αγρινιώτη διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων

«Συνεχίζουμε μέχρι να νικήσουμε αυτήν την πανδημία. Ο αγώνας δεν έχει τελειώσει, έχουμε πολύ δρόμο ακόμη να διανύσουμε», δήλωσε ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο οποίος επέλεξε να εμβολιαστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Παράλληλα εμβολιάστηκε και ο Αγρινιώτης διοικητής του Νοσοκομείου Νίκος Κατσακιώρης και δεκάδες υγειονομικοί. Ο κ. Κοντοζαμάνης ανέφερε πως ο εμβολιασμός αποτελεί την κορωνίδα των παρεμβάσεων στη μάχη κατά της πανδημίας, σημειώνοντας ότι το επιχειρησιακό σχέδιο «Ελευθερία» για τον εμβολιασμό του πληθυσμού έχει ξεκινήσει.

«Ακόμη και αν ολοκληρώσουμε τον εμβολιασμό και μέχρι να τον ολοκληρώσουμε θα πρέπει να τηρούμε πιστά τα μέτρα, τις αποφάσεις της πολιτείας, προκειμένου να παραμείνουμε ασφαλείς και να βγούμε νικητές από αυτήν τη μάχη. Ιδιαίτερα αυτές τις γιορτινές μέρες, όπως και τα Χριστούγεννα, να τηρήσουμε πιστά τα μέτρα και τις οδηγίες. Δεν προστατεύουμε μόνο τον εαυτό μας αλλά και τους δικούς μας ανθρώπους και όλη την κοινωνία», τόνισε ο υφυπουργός Υγείας στέλνοντας μήνυμα προς τους πολίτες.

Επίσης, έκανε ειδική αναφορά στην μάχη που έδωσε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίων, αλλά και όλα τα νοσοκομεία της Ηπείρου, για τη διαχείριση της πανδημίας με άριστα αποτελέσματα.

«Στόχος της πολιτείας και του υπουργείου Υγείας είναι όπως στήριξε το ΕΣΥ να συνεχίζει να το κάνει. Παρακαταθήκη μεγάλη άφησε η πανδημία στο ΕΣΥ, σε προσωπικό, σε οικονομικούς πόρους, σε εξοπλισμό. Είμαστε εδώ για να το ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο, να μην αφήσουμε κανέναν συμπολίτη μας χωρίς την απαιτούμενη φροντίδα, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε την ισότιμη πρόσβαση όλων των συμπολιτών μας στις απαραίτητες υπηρεσίες υγείας», υπογράμμισε ο κ. Κοντοζαμάνης.

O διοικητής, ένας από τους πρώτους Αγρινιώτες που εμβολιάστηκαν, Νίκος Κατσακιώρης ανέφερε σε ανάρτηση του:

«Ο εμβολιασμός είναι η αρχή του τέλους της πανδημίας. Ξεκίνησε σήμερα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων , παρουσία του Υφυπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη ο εμβολιασμός των πρώτων 70 εργαζομένων.Συνεχίζουμε να τηρούμε τα μέτρα, λέμε ΝΑΙ στο “όπλο” που μας έδωσε η επιστήμη και προχωράμε με ομοψυχία στη μάχη κατά του Covid-19!»

Πληροφορίες και απο newsit.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.