Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου, 2021

«Ένα χρόνο μετά δεν έχει αλλάξει τίποτα», ξέσπασε η Ιωάννα για την επίθεση με καυστικό υγρό στη Μονή Πετράκη

«Ένα χρόνο μετά δεν έχει αλλάξει τίποτα», ξέσπασε η Ιωάννα για την επίθεση με καυστικό υγρό στη Μονή Πετράκη

Πριν από 1 χρόνο και κάτι ήταν όταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε δεχτεί επίθεση με βιτριόλι και είχε σοκαριστεί όλη η Ελλάδα. Χθες το απόγευμα στην Μόνη Πετράκη ένας 37χρονος ιερέας επιτέθηκε επίσης με καυστικό υγρό, και η Ιωάννα ξέσπασε.

Ο 37χρονος ιερέας έριξε καυστικό υγρό σε επτά Μητροπολίτες και σε έναν αστυνομικό, ο οποίος έσπευσε να τους βοηθήσει, κατά τη διάρκεια του Συνοδικού Δικαστηρίου στη Μονή Πετράκη.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποφάσισε να τοποθετηθεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λέγοντας πως ένα χρόνο μετά την επίθεση στην ίδια και δεν έχει αλλάξει τίποτα.

«Έναν χρόνο μετά… δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ο κάθε εγκληματίας έχει πρόσβαση σε επικίνδυνες ουσίες όπως το βιτριόλι, το οποίο έχει χαρακτηριστεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο ως ουσία προς χρήση από τρομοκράτες.

Έναν χρόνο μετά που οι νόμοι θα έπρεπε να έχουν αναθεωρηθεί και προσαρμοστεί αναλόγως των ειδεχθών εγκλημάτων που συμβαίνουν, οι αρμόδιοι είναι απλά θεατές.

Γιατί πιστεύουν πως δεν τους αφορά το θέμα. Τι άλλο πρέπει να γίνει; Το μόνο που έχει αλλάξει ένα χρόνο μετά είναι η βουβή ενθάρρυνση του μιμητισμού μέσα από την απραξία.

Οι νόμοι πρέπει να καθορίζονται από τις ανάγκες της κοινωνίας. Κάντε κάτι επιτέλους αιμορραγούν οι ζωές μας» γράφει χαρακτηριστικά η Ιωάννα.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.