Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Ένα Lake Party…  χιλιάδες ιστορίες! (φωτο)

Ένα Lake Party…  χιλιάδες ιστορίες! (φωτο)

pol-lake26

Το Lake Party άνοιξε τις πόρτες του το μεσημέρι της Πέμπτης 18 Αυγούστου. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 19 Αυγούστου, αποδεικνύοντας ότι είναι ο απόλυτος προορισμός για όλους!

Χιλιάδες lakers αγκάλιασαν για μία ακόμη φορά αυτό το ξέφρενο πάρτυ, κατακλύζοντας από νωρίς τις όχθες της λίμνης Τριχωνίδας και έζησαν μαγικές και έντονες στιγμές διασκέδασης. Μεγάλη ήταν η συμμετοχή για ακόμη μια φορά, στα lake sports και lake volley και τις δύο ημέρες ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο.

Πέμπτη 18 Αυγούστου
Το πρόγραμμα άνοιξε ο έλληνας ράπερ της hip hop ελληνικής σκηνής ΒΕΒΗΛΟΣ με guest τους Βαβυλώνα δίνοντας ένα μοναδικό live και ξεσηκώνοντας τους lakers. Αμέσως μετά ο Γιάννης Αγγελάκας έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στη σκηνή του Lake Party, ταξιδεύοντας μας στην ιστορία του ελληνικού ροκ, μοιράζοντας μνήμες και συναισθήματα.

Παρασκευή 19 Αυγούστου
Οι REC ξεκίνησαν το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας παρασύροντάς μας στους ρυθμούς μιας γιορτής που δεν θα τέλειωνε ποτέ. Στη συνέχεια οι ΜΕΛΙΣΣΕΣ, το αγαπημένο μας συγκρότημα, μας κέντρισε ακόμη “Πιο δυνατά” αυτή τη φορά με την μουσική τους και παρέσυρε όλους τους lakers να γίνουν “Ένα” μαζί τους!!!!

Κι ενώ τα shows διαδέχονταν το ένα το άλλο και τα πυροτεχνήματα έκαναν την νύχτα μέρα, την διασκέδαση ανέλαβαν οι Djs… Στα decks ανέβηκαν οι PLAYMEN εκτινάσσοντας την διάθεση στα ύψη με το εκρηκτικό τους live dj set. Ακολούθησαν οι THE MODE με την εκκεντρική τους εμφάνιση και την δυνατή παρουσία τους και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε από την ελληνοαμερικανίδα παραγωγό και dj Χenia Ghali. Μαζί τους ο resident dj του Lake Party Nick Katsigiannis.

Ένα ακόμη διήμερο Lake Party έφτασε στο τέλος του… η εμπειρία ανεπανάληπτη για όλους τους Lakers, η διασκέδαση ξανά στα ύψη και κάπως έτσι το καλοκαίρι μας αποχαιρετά με τις πιο γλυκές αναμνήσεις και δυο μουσικές βραδιές αφήνοντας σε όλους τους lakers να δημιουργήσουν μια ιστορία!

Eυχαριστούμε πολύ, όλους εσάς που μοιραστήκατε μαζί μας για μια ακόμη φορά την εμπειρία του Lake Party. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς , τους χορηγούς επικοινωνίας, αλλά και το team της διοργάνωσης που έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και σ’ αυτό το Lake Party.pol-lake1 pol-lake2 pol-lake3 pol-lake4 pol-lake5 pol-lake6 pol-lake7 pol-lake8 pol-lake9 pol-lake10 pol-lake11 pol-lake12 pol-lake13 pol-lake14 pol-lake15 pol-lake16 pol-lake17 pol-lake18 pol-lake19 pol-lake20 pol-lake21 pol-lake22 pol-lake23 pol-lake24 pol-lake25 pol-lake26 14114728_10154503913434711_1526186944_o

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.