Δευτέρα, Ιούνιος 17, 2019

Έναρξη εγγραφών του τμήματος ιστιοπλοίας τριγώνου του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στη Διοίκηση των Εκπαιδευτηρίων Πάνου στη Ναύπακτο, για την ευγενική παραχώρηση δύο σκαφών optimist για τις ανάγκες λειτουργίας του τμήματος ιστιοπλοίας τριγώνου του Ν.Ο.Μεσολογγίου.

Υπογραμμίζουν πως μεε αυτή τους την κίνηση τα Εκπαιδευτήρια Πάνου συμβάλλουν ενεργά στην ανάδειξη του αθλήματος της ιστιοπλοΐας αλλά και στις αξίες του ναυταθλητισμού στην περιοχή.

Ο Ναυτικός Όμιλος με 5 πλέον αξιόπλοα σκάφη optimist, θα συνεργασθεί με τα  Εκπαιδευτήρια Πάνου, τα οποία από τον Σεπτέμβριο του 2017 δέχονται μαθητές από το Μεσολόγγι και την ευρύτερη περιοχή, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αποκτήσουν Γνώσεις, Δεξιότητες και Αξίες μέσα από σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθοδολογίες.

Τα μαθήματα του τμήματος ιστιοπλοΐας για παιδιά ηλικίας 7 ετών και άνω θα γίνονται κάθε Σ/Κ στο λιμάνι Μεσολογγίου. Οσοι γονείς ενδιαφέρονται να φέρουν τα παιδιά τους μπορούν μα επικοινωνήσουν στα τηλ 6931036454 – 2631026970 & email : nommes@live.gr  site : nommes.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.