Σάββατο, Ιανουάριος 19, 2019

Δωρεάν εξέταση στις 4 Μαΐου στο Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου από τον Χειρούργο Ορθοπαιδικό Φώτη Τσούκα

 

Τσούκας ΦώτηςΗ Γενική Κλινική ‘ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ’ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον εξειδικευμένο Ορθοπαιδικό – Χειρούργο – Αθλίατρο κ. Τσούκα Φώτιο.

Ο κ. Τσούκας με μεγάλη εμπειρία στην ορθοπαιδική χειρουργική είναι Διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής Ελάχιστα Επεμβατικών Τεχνικών (MIS) Ρομποτικής Χειρουργικής. Από το 2002 εργάζεται στο νοσοκομείο METROPOLITAN ως επιμελητής Ορθοπαιδικός Χειρούργος ενώ από το 2009 είναι Διευθυντής Ορθοπαιδικός.

γόνατοΕιδικεύεται σε όλο το φάσμα της Ορθοπαιδικής με ειδίκευση στις αθλητικές κακώσεις, στην αρθροσκόπηση γόνατοςώμου με ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές και χρήση ρομποτικής χειρουργικής, όπου αυτή εφαρμόζεται, εξασφαλίζοντας στους ασθενείς αποτελεσματική φροντίδα και ασφάλεια με ανώδυνη και γρήγορη αποκατάσταση.

Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με τον Κο Τσούκα, ανακοινώνεται ότι, στις 4 Μαίου ο Ιατρός θα δέχεται συμπολίτες μας ,κατόπιν ραντεβού, όπου θα γίνεται δωρεάν ιατρικός έλεγχος.

Τηλέφωνο για ραντεβού στο 6977808052 (καθημερινά εκτός Κυριακής και αργιών, από 09:00-14:00 και 18:00-21:00(εκτός Σαββάτου))

και στο email : ippokrateio.clinic@gmail.com

 

Από την Διεύθυνση

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.