Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου, 2021

Ένας απροσδόκητος και άδικος χαμός!

Ένας απροσδόκητος και άδικος χαμός!

Με βαθύτατη λύπη και συγκίνηση, πληροφορηθήκαμε τον απροσδόκητο και άδικο θάνατο, του ανηλίκου 13 ετών Ευάγγελου, παιδιού του προηγούμενου εφημέριου του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Μύτικα παπά-Γιώργη Πολίτη, με καταγωγή από τη γειτονική Πάλαιρο.

Σαν Ιεροψάλτης επί μία 40ετία και πλέον στην εκκλησία μας αυτή, βοηθούσα στην τέλεση της Θείας Λειτουργίας, τον άξιο αυτό λειτουργό του Υψίστου, σεβαστό πατέρα Γεώργιο και είχα γνωρίσει, τόσο την σεβαστή Πρεσβυτέρα, όσο και τα τέσσερα παιδιά τους, που εκκλησιάζονταν στην εκκλησία μας, και ιδιαίτερα τον αγαπητό γιο τους τον Βλάση, τον οποίο καλούσα στο Αναλόγιο να ψέλνει μαζί με μας τους Ψαλτάδες, για να μάθει να γίνει ένας καλός Ψάλτης, αφού είναι και καλλίφωνος.

Λόγοι λοιπόν συναισθηματικοί, που συνδέουν έναν Ιεροψάλτη με τον Ιερέα της Εκκλησίας του Μύτικα, που αμφότεροι με όλη τη δύναμη της ψυχής τους έψελναν και προσεύχονταν στο Θεό και στον Άγιο Νικόλαο, να διαφυλάει όλο τον κόσμο, με κάνουν να αισθάνομαι μία ιδιαίτερη ψυχική οδύνη για το απροσδόκητο κακό που επιφύλαξε η μοίρα στον παπά-Γιώργη και την οικογένειά του.

Απευθύνουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε ο Πανάγαθος Θεός να τους οπλίσει με ψυχική αντοχή, κουράγιο, θεία δύναμη και υπομονή.

Ευχόμαστε να ζήσουν και να ευτυχήσουν τα υπόλοιπα τρία παιδιά σας και στον άτυχο Βαγγελάκη, να βρει την ανάπαυση του και τη γαλήνη στη Γειτονιά των Αγγέλων!

Κουράγιο παπά-Γιώργη!
Κουράγιο Πρεσβυτέρα!
Ο Θεός πάντα μαζί σας!
Θερμά συλλυπητήρια.

Οικογένεια Νίκου Θωμά Νταή

Μύτικας 13 Σεπτεμβρίου 2021

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.