Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, 2021

Ένας Κουρουμπλής στο ψηφοδέλτιο Παπαναστασίου

Ένας Κουρουμπλής στο ψηφοδέλτιο Παπαναστασίου

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου θα είναι ο Γιώργος Κουρουμπλής. Η δήλωση του:
«Δίνω τα χέρια με τον Γιώργο Παπαναστασίου και συστρατεύομαι στην προσπάθεια του για μια ανθρώπινη πόλη. Αποφάσισα να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό του Δημάρχου αναγνωρίζοντας το έργο που έχει γίνει. Μακριά από πολιτικές αγκυλώσεις και κομματικά στερεότυπα.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θέλει ανθρώπους καθαρούς, εργατικούς και αποτελεσματικούς. Πιστεύω ότι έχω αυτά τα προσόντα και γι αυτό επέλεξα να δώσω τον προσωπικό μου αγώνα με τον Γιώργο Παπαναστασίου.
Παρακολουθώ τα τελευταία χρόνια την προσπάθεια που γίνεται για την βελτίωση των αθλητικών υποδομών, των παιδικών σταθμών, την αναβάθμιση της εικόνας της πόλης.Είμαι πατέρας δύο παιδιών και θέλω να ζουν σε μια σύγχρονη πόλη, να μπορούν να χαίρονται και να αθλούνται με ασφάλεια.
Τιμώ τον Γιώργο Παπαναστασίου για το ήθος και την ακεραιότητά του. Ζητώ την εμπιστοσύνη σας για να προσφέρω στον αγώνα για την καλή πορεία αυτού του τόπου».

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Άκης Λεπενούς

    Ροδίτη ξαναγράψε για τον Κουρουμπλή τώρα.

  2. Άκης Λεπενούς

    Τούμπα κωλοτούμπα κάνε μια τούμπα.

  3. nefelim13

    Είναι ο μόνος Κουρουμπλης πού πηγαίνει για δουλειά 4 το πρωί

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.