Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου, 2020

Ενδιαφέρουσα συζήτηση για τις Κοινωνικές Δομές σε ημερίδα του «Παναγία Ελεούσα» στο Μεσολόγγι

Το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» για άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες,  Νομού Αιτωλοακαρνανίας, Μεσολόγγι-Αγρίνιο, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, Επιστημονική Ημερίδα  στο Ναυταθλητικό Κέντρο του Εργαστηρίου στο Μεσολόγγι, την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018Το θέμα της Ημερίδας ήταν: «Ποιότητα – Αξιολόγηση – Βιωσιμότητα Κοινωνικών Δομών».

Στην ημερίδα παρευρέθησαν: η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλ/νίας κα Χριστίνα Σταρακά, ο Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης και Πρόεδρος Πνευματικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Αναστάσιος Σκαρμούτσος, η κα Βασιλική Προβελεγγίου, εκπρόσωπος του Υπουργείου Εργασίας-Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η Γενική Δ/ντρια Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας κα Γεωργία Πλώτα, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας κ. Νίκος Νομικός, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Αχαΐας κ. Αργύρης Αγγελόπουλος, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου κ.Χρήστος Παΐσιος, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μεσολογγίου κ.Ιωάννης Κοντός, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου κ.Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο εκπρόσωπος του 2/39 Σ.Ε. κ. Ιωάννης Τσαούσης.

Η ανακοίνωση του Εργαστηρίου αναφέρει ακόμη:

Στην Ημερίδα αυτή συμμετείχαν πολλοί σπουδαίοι Πρόεδροι και εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων των Αθηνών όπως το ΘΕΟΤΟΚΟΣ, η ΕΣΤΙΑ, η ΑΜΥΜΩΝΗ, το ΠΕΤΑΓΜΑ.  Επίσης, συμμετείχαν η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, η ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ Αγρινίου,  η ΑΛΚΥΟΝΗ  Ναυπάκτου, το ΕΨΥΠΕΑ Μεσολογγίου, το Γηροκομείο Μεσολογγίου, ο Ξενώνας ΓΕΦΥΡΑ Μεσολογγίου, το ΕΚΑΜΕ Αιγίου, το ΜΕΡΙΜΝΑ Πατρών κ.α. οι οποίοι με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους δηλώνουν την μεγάλη αγωνία για τη βιωσιμότητα των Φορέων μας καθώς επίσης στηρίζουν και ενδυναμώνουν την προσπάθειά μας για αξιολόγηση,  πιστοποίηση και ποιότητα των παρεχόμενων κοινωνικών υπηρεσιών.

Χαιρετισμό εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργαστηρίου απηύθυνε η Πρόεδρος κα Διονυσία Σαμαντά. Το θέμα της Ημερίδας ανέπτυξαν ο κ. Guus Van Beek, Equass Key Expert και ο κ. Γιάννης Λυμβαίος, Πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.μεΑ.

Σκοπός της Ημερίδας ήταν η ενημέρωση των φορέων και η ανταπόκρισή τους στο σύστημα ποιότητας EQUASS, για το οποίο Εθνικός εκπρόσωπος στην Ελλάδα είναι το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ».

Ευχαριστούμε θερμότατα όλους τους εκλεκτούς προσκεκλημένους μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.