Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Με έγγραφες εξηγήσεις ξεκινά η διερεύνηση τυχόν ευθυνών για τον θάνατο του Σπύρου Μπάθα

Με έγγραφες εξηγήσεις ξεκινά η διερεύνηση τυχόν ευθυνών για τον θάνατο του Σπύρου Μπάθα

nosokomeio4_550332693Η υπόθεση του τραγικού θανάτου του Σπύρου Μπάθα συγκλόνισε την τοπική κοινωνία. Ο αδικοχαμένος 18χρονος κηδεύτηκε χθες σε κλίμα μεγάλης οδύνης και πλέον ξεκινά ο αγώνας της οικογένειας του για την απόδοση τυχόν ευθυνών.  Ευθύνες βέβαια για τις οποίες θα αποφανθούν οι αρμόδιοι για το αν υπάρχουν , αν και η αλήθεια είναι πως στην τοπική κοινωνία έχει επικρατήσει αρνητικό κλίμα για το Νοσοκομείο.
Σε αυτό λοιπόν, σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr, πραγματοποιήθηκε διερευνητική σύσκεψη του Διοικητή  Δημήτρη Μιχάλη και όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση του Σπύρου Μπάθα.
Έπειτα από τη σύσκεψη συνετάχθη έγγραφο το οποίο και εστάλη σε όλους τους εμπλεκόμενους, έτσι ώστε να το μελετήσουν και να συντάξει ο καθένας από μία έγγραφη εξήγηση των ενεργειών του.
Έπειτα αυτές θα μελετηθούν και θα αποφασιστεί εάν θα ακολουθηθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) σε βάρος κάποιου από τους εμπλεκόμενους.
Όπως τόνισε, σε τηλεφωνική επικοινωνία που επιδιώξε το  agrinionews.gr,  ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Μιχάλης, για να διεξαχθεί ΕΔΕ θα πρέπει να υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις παραλήψεων, σχεδόν δηλαδή να υπάρχει βεβαιότητα για ιατρικό λάθος που προκάλεσε το θάνατο του 18χρονου, κάτι που όμως δεν προκύπτει μέχρι στιγμής, τουλάχιστον από τη  διερευνητική σύσκεψη.
Όσον αφορά την αξονική θώρακα, επιβεβαιώνεται η αναφορά του  πατέρα του Σπύρου Μπάθα καθώς δεν έγινε την ημέρα του τροχαίου αλλά  την επόμενη, σύμφωνα   στις 9:00 το πρωί της επόμενης μέρας, όταν είχε επιδεινωθεί η κατάσταση του 18χρονου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.