Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, 2020

Εγγραφές-μετεγγραφές μαθητών για το νέο σχολικό έτος στο 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου

sxoleio-taksi-696x464
Με ανακοίνωσή του το 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου ενημερώνει σχετικά με τον τρόπο που μπορούν να εγγραφούν ή να μετεγγραφούν μαθητές για το σχολικό έτος 2017-18:

Σας γνωρίζουμε ότι οι εγγραφές-μετεγγραφές για το σχολικό έτος 2017-18 πραγματοποιούνται ως ακολούθως:

Υποβάλλεται ηλεκτρονικά δήλωση-προτίμηση του κηδεμόνα–γονέα σχετική με το Επαγγελματικό Λύκειο που επιθυμεί να φοιτήσει, την τάξη τον τομέα και την ειδικότητα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://e-epal.minedu.gov.gr, με τους κωδικούς ΤΑΧISNET.
Γίνεται κατανομή των μαθητών στα Επαγγελματικά Λύκεια από το ηλεκτρονικό σύστημα και θα πρέπει οι μαθητές να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους στο σχολείο που κατανεμήθηκαν για να ολοκληρωθεί η εγγραφή τους.
Όλοι οι μαθητές των ΕΠΑΛ Α και Β τάξης, οι μαθητές της Γ τάξης Γυμνασίου που επέλεξαν τη συνέχιση των μεταγυμνασιακών σπουδών σε Επαγγελματικό Λύκειο, καθώς και όσοι επιθυμούν να μετεγγραφούν από Γενικά Λύκεια σε Επαγγελματικά, οφείλουν να ακολουθήσουν την προαναφερόμενη διαδικασία.

Επισημαίνεται ότι το σύστημα θα είναι ανοικτό από 27 Ιουνίου 2017 έως και τις 7 Ιουλίου 2017, και δύναται ο κηδεμόνας-γονέας να υποβάλλει προσωπικά την ηλεκτρονική αίτηση-δήλωση.

Θεωρούμε σημαντικό να υποβάλλεται η ηλεκτρονική δήλωση από το σχολείο μας για να αποφεύγονται λάθη και για το λόγο αυτό θα εξυπηρετούνται οι γονείς-κηδεμόνες των μαθητών από το σχολείο μας στις 29/6, 30/6 και 6/7 από τις 8:00π.μ έως και τις 2:00μ.μ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.