Παρασκευή, Μάρτιος 22, 2019

“Κοινωνία μπροστά”: Σημαντική η εγγραφή του πανηγυριού του Αη-Συμιού στο Εθνικό Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς

ai-symios-panigiri
Με σχετική απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λυδίας Κονιόρδου (ΑΔΑ: 6ΩΞΒ4653Π4-ΙΨΡ) το πανηγύρι του Αη-Συμιού εγγράφηκε στο Εθνικό Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς, μετά την υποβολή σχετικού φακέλου εκ μέρους του Συλλόγου Πανηγυριστών «Ο ΑΗ-ΣΥΜΙΟΣ» με ευθύνη του Κώστα Σοκόλα και τη σύμφωνη γνώμη της Εθνικής Επιτροπής για την Εφαρμογή της Σύμβασης για την προστασία της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς.
Η σχετική απόφαση κοινοποιήθηκε προς την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO, την Γραμματεία της Επιστημονικής Επιτροπής για την Εφαρμογή της Σύμβασης για την Προστασία της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς ΔΙΝΕΠΟΚ και τον Σύλλογο Πανηγυριστών «Ο Αη-Συμιός».
“Θερμά συγχαρητήρια στους συντελεστές ένταξης στο Εθνικό Ευρετήριο, του κορυφαίου αυτού δρώμενου και ειδικότερα στο Σύλλογο Πανηγυριστών «Ο ΑΗ-ΣΥΜΙΟΣ». Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη, τα αποτελέσματα της οποίας θα φανούν το επόμενο χρονικό διάστημα” αναφέρει η ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου “Η Κοινωνία Μπροστά”.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.