Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Ενημερώνουν τις τοπικές αρχές για τη μεγάλη επένδυση στο Βαρκό τα στελέχη της ολλανδικής εταιρείας

Στην Αιτωλοακαρνανία βρίσκονται αυτές τις ημέρες στελέχη της RND Investments της εταιρείας που προγραμματίζει την κατασκευή της πρώτης εξάστερης τουριστικής μονάδας στη Δυτική Ελλάδα, συγκεκριμένα στην περιοχή Βαρκό Πογωνιάς, κοντά στη δημοφιλή παραλία Βαθυαβάλι,  της  Ενότητας Παλαίρου του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.

Χθες μάλιστα  ο εκπρόσωπος της RND Investments,   Leon van der Heiden, επισκέφθηκε τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη και του ανέπτυξε το πλάνο για την  επένδυση που έχει ενταχθεί στις μεγάλες στρατηγικές επενδύσεις της χώρας με απόφαση της διϋπουργικής επιτροπής.

Ο περιφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίηση του τονίζοντας πως η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει τις μεγάλες επενδύσεις που θα προσφέρουν θέσεις εργασίας και βιώσιμη ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον. «Η Δυτική Ελλάδα μπαίνει γερά στον ελληνικό και ευρωπαϊκό τουριστικό χάρτη!», σχολίασε.

Θυμίζουμε πως πρόκειται για  εταιρεία ολλανδικών συμφερόντων  που εξαγόρασε την έκταση   στις αρχές του 2018 με σκοπό τη  δημιουργία ξενοδοχειακού συγκροτήματος 135 κλινών, 30 βιλών, χώρων ευεξίας κ.α.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.