Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Ενημέρωση από τη ΔΕΥΑΜ για την υδροδότηση του Αιτωλικού

aitolikoΝέα ανακοίνωση για το ζήτημα της υδροδότησης του Αιτωλικού εξέδωσε η ΔΕΥΑ Μεσολογγίου. Όπως αναφέρει, προκειμένου να παρέχει ασφαλές νερό στην ΔΚ Αιτωλικού, ως διαχειριστής των δικτύων ύδρευσης, προέβη στις απαιτούμενες συνδέσεις με τα πλησιέστερα δίκτυα ύδρευσης Νεοχωρίου, Μάστρου και Χρυσοβεργίου.
Έτσι, σήμερα οι περιοχές Σταθμός, Αγ. Ιωάννης και Μέσα Πηγάδι υδροδοτούνται από το νερό των γεωτρήσεων (Τσαγκριναίικα), όπως και το άνω μέρος του Κεφαλοβρύσου (από το ύψος της πηγής- οικία Μαντέλου έως τη θέση Κοκκαλάκι), το Νησί και μέρος των εργατικών κατοικιών (Δυτικό Αιτωλικό). Η υδροδότηση του δυτικού Αιτωλικού (Μπούζα-Αστροβίτσα) γίνεται από την γεώτρηση του Νεοχωρίου και της Μάστρου. Το Χαλίκι και οι Μαγούλες υδροδοτούνται από το Χρυσοβέργι.
Από την πηγή Κεφαλοβρύσου υδροδοτείται ο οικισμός Κεφαλοβρύσου άνω και κάτω της εθνικής οδού από τη θέση της πηγής έως τη θέση Μασαούτη.
Για όλα τα παραπάνω, καθώς και για τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών ενημερώνεται συνεχώς η Διεύθυνση Υγείας ΠΕ Αιτ/νίας και η ΔΕΥΑΜ αναμένει τις ενέργειές της.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.