Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου, 2020

Ενημέρωση για τη “Διαχείριση Πνευματικών Δικαιωμάτων” σε Μεσολόγγι και Ναύπακτο

epimelitirio aitoloakarnanias
Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τη “Διαχείριση Πνευματικών Δικαιωμάτων” θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Ιουλίου και ώρα 20:00 στο Μεσολόγγι, όπως γνωστοποίησαν με ανακοίνωσή τους ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Τσιχριτζής και ο πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου Βασίλειος Σπυρόπουλος:
Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας και ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου προσκαλούν σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τη “Διαχείριση Πνευματικών Δικαιωμάτων” την Τρίτη 25 Ιουλίου 2017 και ώρα 20:00 στην αίθουσα του Ξενοδοχείου “Theoxenia”.
Κεντρικό ομιλητής θα είναι ο κ. Γιάννης Γλέζος, Πρόεδρος του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρησης Πνευματικών Δικαιωμάτων “Αυτοδιαχείριση”.
Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των μελών του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας καθώς και του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου για το συμφωνητικό συνεργασίας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (Κ.Ε.Ε.Ε.) με τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων “Αυτοδιαχείριση” που πραγματοποιήθηκε κατόπιν συλλογικής διαπραγμάτευσης και κοινής αποδοχής των δύο πλευρών.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.

Επίσης,αντίστοιχη ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και στη Ναύπακτο την Τετάρτη 26 Ιουλίου και ώρα 20:00, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Τσιχριτζής και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών & Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας Θεμιστοκλής Δαβανέλλος:
Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας και η Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών & Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας προσκαλούν σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τη “Διαχείριση Πνευματικών Δικαιωμάτων” την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017 και ώρα 20:00 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας.
Κεντρικό ομιλητής θα είναι ο κ. Γιάννης Γλέζος, Πρόεδρος του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρησης Πνευματικών Δικαιωμάτων “Αυτοδιαχείριση”.
Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των μελών του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας καθώς και της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών & Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας για το συμφωνητικό συνεργασίας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (Κ.Ε.Ε.Ε.) με τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων “Αυτοδιαχείριση” που πραγματοποιήθηκε κατόπιν συλλογικής διαπραγμάτευσης και κοινής αποδοχής των δύο πλευρών.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.