Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου, 2021

Ενημέρωση για τη διανομή τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής στους ωφελούμενους ΤΕΒΑ στην Αιτωλοακαρνανία

Ενημέρωση για τη διανομή τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής στους ωφελούμενους ΤΕΒΑ στην  Αιτωλοακαρνανία

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Β.Υ.Σ) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με φορείς, η Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και οι εταίροι της θα προχωρήσουν στη διανομή Βασικής Υλικής Συνδρομής (Β.Υ.Σ) καθώς και ειδών
παντοπωλείου (φασόλια, φακές, ρύζι, μακαρόνια, ζάχαρη, γάλατα, ντοματοπολτός,) στους δικαιούχους-ωφελούμενους.

Η Κοινωνική Σύμπραξη έχει αναλάβει την ειδοποίηση των ωφελούμενων – με sms και τηλεφωνικά- προκειμένου να παραβρεθούν στα σημεία διανομής τις συγκεκριμένες ώρες.

Οι ωφελούμενοι θα παραλαμβάνουν τα προϊόντα με την επίδειξη της ταυτότητάς τους και το ΑΜΚΑ τους.
Επισημαίνεται ότι τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει νέο Πρόγραμμα Διανομών Νωπού Κρέατος (βόειο )και Ειδών Οπωροπωλείου (μήλα και πατάτες) για όλους τους Εταίρους της Σύμπραξής.

H  Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τους ωφελούμενους να επικοινωνούν με τις αρμόδιες υπηρεσίες των Εταίρων που με αίτησής τους έχουν επιλέξει, για την καθοδήγησή τους σε θέματα παραλαβής των προϊόντων και για να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία διαδικασιών των διανομών του Προγράμματος.

 Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα διανομών προϊόντων ΤΕΒΑ: 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.