Δευτέρα, 17 Μαΐου, 2021

Eνημέρωση και ευχαριστίες από το παράρτημα Αιτωλοακαρνανίας της Ε.Μ.Ε. για τους διαγωνισμούς «Ευκλείδης» και «Θ. Βαρόπουλος»

Eνημέρωση και ευχαριστίες από το παράρτημα Αιτωλοακαρνανίας της Ε.Μ.Ε. για τους διαγωνισμούς «Ευκλείδης» και «Θ. Βαρόπουλος»

panelladikes-2018-ti-allazei-sta-pente-pedia--sta-mathimata.w_lΤο περασμένο Σάββατο, 20 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκαν από το παράρτημα Αιτωλοακαρνανίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας οι διαγωνισμοί «Ευκλείδης» και «Θ. Βαρόπουλος».

Οι εξετάσεις έγιναν  στο   Αγρίνιο (3ο Γενικό Λύκειο , στο Μεσολόγγι (1ο Γυμνάσιο) και  στη Ναύπακτο ( 1ο Γυμνάσιο).

Ο διαγωνισμός « Ευκλείδης», είναι η δεύτερη από τις τρεις φάσεις της διαδικασίας για τους μαθητές Β’ Γυμνασίου έως και Γ’ Λυκείου.  Οι επιτυχόντες στην πρώτη φάση ήταν οι μαθητές

diagonismosdiagonismosdiagonismos

Ο διαγωνισμός «Θ. Βαρόπουλος» πραγματοποιείται κάθε χρόνο για τους μαθητές της Α’ Γυμνασίου και είχε μεγάλη συμμετοχή από τους μαθητές του Νομού μας.

Το παράρτημα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας της Αιτωλοακαρνανίας εκφράζει  ένα θερμό «ευχαριστώ» στους συναδέλφους επιτηρητές ο ρόλος των οποίων ήταν καταλυτικός στην διεξαγωγή της διαδικασίας.

Επίσης, ευχαριστεί τους υπεύθυνους που   παραχώρησαν τα συγκεκριμένα εξεταστικά κέντρα για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού ώστε να διευκολυνθούν όλοι οι μαθητές.

Ενημερώνει επίσης πως τα θέματα και οι λύσεις για το διαγωνισμό «Ευκλείδη» βρίσκονται στην κεντρική σελίδας της ΕΜΕ, http://www.hms.gr/?q=node/1309 .

Τα θέματα και οι λύσεις για το διαγωνισμό «Θ. Βαρόπουλος» μπορείτε   στο site του παραρτήματος   https://emeaitol.blogspot.gr/2018/01/20-1-2018.html.

Θα υπάρξει ενημέρωση προσεχώς με τα αποτελέσματα και των δυο διαγωνισμών.

Υπενθυμίζεται  πως όσοι περάσουν τη δεύτερη φάση του διαγωνισμού «Ευκλείδη», θα δοκιμαστούν στην τρίτη και τελευταία φάση «Αρχιμήδης», το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινώνηστε με τον κ. Γεράσιμο Καλαμπαλίκη, 6977152995 ή την κ. Ειρήνη Ρεντίφη, 6970937562.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.