Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Ενημέρωση για το επικαιροποιημένο ευρετήριο και χάρτη οδών και πλατειών του Αγρινίου

Ενημέρωση για το επικαιροποιημένο ευρετήριο και χάρτη οδών και πλατειών του Αγρινίου

Για το επικαιροποιημένο ευρετήριο και χάρτη οδών και πλατειών του Αγρινίου ενημέρωσε με επιστολή του φορείς της πόλης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλειος Φ. Φωτάκης

Στην επιστολή του σημειώνει πως  ο Δήμος Αγρινίου υλοποίησε ένα τεράστιο έργο, που αφορά στην πλήρη καταγραφή και αποτύπωση σε χάρτη όλων των οδών και πλατειών της πόλης του Αγρινίου, διορθώνοντας πολλά λάθη του παρελθόντος.

Αναφέρει εξάλλου πως σε κάθε νέα απόφαση που θα λαμβάνει το Δημοτικό Συμβούλιο σχετική με ονομασία ή μετονομασία οδών και πλατειών, θα γίνεται άμεση επικαιροποίηση του χάρτη και του ευρετηρίου οδών της πόλης.

Τους χάρτες με τις οδούς της πόλης και δυνατότητα ηλεκτρονικής αναζήτησής τους θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα τους Δήμου Αγρινίου στην εξής διεύθυνση:

http://agrinio.gov.gr/agrinio/tourist_main_page.php?id=ΧΑΡΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ή http://agrinio.gov.gr και από το μενού «Η ΠΕΡΙΟΧΗ» επιλέξτε πάλι η «Η ΠΕΡΙΟΧΗ» και κατόπιν «ΧΑΡΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ».

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου διαβίβασε στους φορείς και  την υπ’ αριθμ. 124/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αγρινίου με θέμα  «Ψηφιοποίηση των αποφάσεων ονοματοδοσίας, διορθώσεις, αντιστοίχιση και επικαιροποίηση όλων των οδών της πόλεως του Αγρινίου. Έκδοση σχετικού χάρτη πόλης Αγρινίου και ευρετηρίου».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.