Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Εκδήλωση στο Αγρίνιο για «Επιχειρείν και Covid-19»

Εκδήλωση στο Αγρίνιο για  «Επιχειρείν και Covid-19»

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με την Ένωση Επαγγελματιών Εστίασης, Αναψυχής, Ψυχαγωγίας Αγρινίου ( ΕΝ.Ε.Ε.Α.) και την εταιρεία “eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing” προσκαλούν σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Επιχειρείν και COVID-19».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Ιουνίου και ώρα 06.00 το απόγευμα και οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής είτε δια ζώσης και συγκεκριμένα στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, επί της οδού Παπαστράτου 53 & Σμύρνης, στο Αγρίνιο (1ος όροφος), διαδικτυακά μέσω της εφαρμογής Google Meetings πατώντας στο παρακάτω link: https://meet.google.com/pzt-wvyg-sfb?authuser=0

Κεντρικός Ομιλητής θα είναι ο Δημήτρης Κονταράκης, Internet Marketing Consultant και ιδρυτής της εταιρείας eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing.

Την εκδήλωση θα συντονίζουν τα μέλη του Δ.Σ. Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνος Ναστούλης και Κωνσταντίνος Κιτσοπάνος.

Η θεματολογία περιλαμβάνει:

Digital Marketing και Επιχειρείν

Τι πρέπει να κάνει μια επιχείρηση

Τρόποι επικοινωνίας με τον πελάτη.

Αντιμετώπιση αντιρρήσεων-φόβου πελάτη.

“Λόγω του περιορισμού των 10 ατόμων για τη δια ζώσης συμμετοχή σας παρακαλούμε όπως εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας είτε αποστέλλοντας ένα ενημερωτικό μήνυμα στο e-mail: vbousgou@epimetol.gr είτε καλώντας μας στο τηλ.: 26410 74701” καταλήγει η πρόσκληση της εκδήλωσης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.