Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

Ένινγκ: Οι παίκτες του Παναιτωλικού θα έχουν πολύ μεγάλο κίνητρο

Ένινγκ: Οι παίκτες του Παναιτωλικού  θα έχουν πολύ μεγάλο κίνητρο

Aνυπόμονος για το πρώτο του ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» , απέναντι στον Παναιτωλικό, δήλωσε ο νέος προπονητής του Άρη Μίκαελ Ένινγκ, 

Για την εικόνα που πρέπει να περιμένουμε στα επόμενα παιχνίδια:«Είναι ένα άλλο παιχνίδι την Κυριακή. Προφανώς και υπάρχει ένας λόγος και αυτός είναι ότι έχουμε πολλούς παίκτες και πολλούς υγιείς παίκτες. Οπότε υπάρχουν κάποιες δύσκολες αποφάσεις, στο να αφήσουμε κάποιους ποδοσφαιριστές εκτός αποστολής. Ποτέ η απόφαση δεν είναι εις βάρος αυτών των ποδοσφαιριστών αλλά είναι υπέρ της ομάδας, γιατί βλέπουμε και το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Για παράδειγμα στην Ξάνθη, θέλαμε παίκτες που θα μας δώσουν μεγαλύτερη σιγουριά και στην άμυνα, οπότε έπρεπε να συμπεριληφθούν παίκτες που ταιριάζουν περισσότερο σε αυτό το πλάνο. Σε αυτό το παιχνίδι μεθαύριο θέλουμε να επιτεθούμε οπότε μπορεί να πάρουμε άλλους. Το σημαντικό είναι να μιλάμε με τους παίκτες, τους μίλησα τους εξήγησα τους λόγους, καταλαβαίνουν, η πόρτα είναι ανοιχτή για όλους. Δεν υπάρχει διάκριση σε νέους και παλιούς. Όποιος είναι καλύτερος αυτός θα παίζει».

Για το ότι ο Παναιτωλικός έρχεται επίσης με νέο προπονητή:«Σίγουρα για τον Παναιτωλικό ξεκινούν όλα από το μηδέν. Οι παίκτες θα έχουν πολύ μεγάλο κίνητρο για να δείξουν στον προπονητή τους ότι αξίζουν. Είναι ένας έμπειρος προπονητής. Βέβαια ξέρουμε πως παίζουμε εντός έδρας, δεν σημαίνει πως θα έρθει η νίκη από μόνη της πρέπει να δουλέψουμε, σκληρά για τη νίκη».

Για το πρώτο του εντός έδρας ματς:«Το περιμένω πως και πως. Περιμένω να έρθει πολύς κόσμος, ο καιρός είναι τέλειος, η ομάδα είναι καλά οπότε ελάτε όλοι γήπεδο να διασκεδάσουμε».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.