Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Ενίσχυση τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας με δίμηνες προσλήψεις

Ενίσχυση τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας με δίμηνες προσλήψεις

perifereiako symvoulio (2)

Προχωρά η δέσμευση του Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα , όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, για άμεση πρόσληψη έκτακτου προσωπικού (δίμηνης διάρκειας), το οποίο θα απασχοληθεί σε άμεσες και επείγουσες ανάγκες για την εκτέλεση εργασιών στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο σε ολόκληρη την Περιφέρεια.  Όπως για παράδειγμα, επούλωση λάκκων και κλάδεμα δέντρων και θάμνων στις νησίδες του οδικού δικτύου.

«Όπως ανακοινώσαμε και χθες, η ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στο εθνικό και επαρχιακό μας δίκτυο είναι προτεραιότητα για την Περιφερειακή Αρχή και ήδη προχωράμε σε κάθε ενέργεια που χρειάζεται για την χρηματοδότηση για καθαρισμό πρανών, κοπή χορταριών και παρεμβάσεων σε σημεία άμεσης αποκατάστασης», σημείωσε ο κ. Κατσιφάρας.

Συγκεκριμένα, εγκρίθηκαν κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου μετά τη σχετική εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης Δημήτρη Δριβίλα, η πρόσληψη συνολικά προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου στις τεχνικές υπηρεσίες και ειδικότερα 79 ατόμων.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.